Home Love Daten Op deze punten mag je je relatie nóóit vergelijken met die van...

Op deze punten mag je je relatie nóóit vergelijken met die van andere koppels

Elke persoon en dus ook elke relatie is verschillend.

koppels
Foto: Shutterstock

Elke persoon en dus ook elke relatie is verschillend. Daarom kan en mag je je nooit vergelijken met iemand anders en hetzelfde geldt voor jou en je boyfriend. Hoe vaak jullie elkaar zien, hoeveel kusjes en knuffels jullie elkaar geven of welke cadeaus jullie elkaar kopen: vergelijken met andere koppels kan alleen maar leiden tot troubles. Trust us.

1. Welk beeld jullie samen uitstralen

Het is niet omdat dat ene koppel er goed uitziet samen en jij naar hen opkijkt dat ze ook echt een goed koppel zijn. Iemands uitstraling of uiterlijk zegt niets over de persoon zelf. Het kan dus even goed zijn dat ze achter gesloten deuren constant ruzie maken of allebei een saaier leven hebben dan jij denkt. Je maakt je dus onnodig druk om hoe jij en je vriend er samen uitzien. Het enige wat telt is hoe jullie zich voelen en hoe je relatie is!

Image result for making a guy jealous with another guy gif

2. Hoeveel (dure) cadeautjes zij krijgt en jij niet

Een cadeau bepaalt niet hoe graag iemand jou ziet. Het is niet omdat jij geen juwelen of chocolade krijgt dat je vriendje niet van je houdt. Hoe je boyfriend je behandelt en wat hij voor je doet is véél belangrijker. Loopt hij met je mee naar de bus? Stuurt hij lieve berichtjes? Geeft hij liever een klein of zelfgemaakt cadeau? Wint hij een teddybeer op de kermis? Allemaal even goed. Beter zelfs, want zulke gebaren komen recht uit zijn hart. Elke vorm van ‘cadeau’, of het nu fysiek is of niet, toont dat hij aan je denkt en om je geeft. En dat is veel meer waard dan het zoveelste armbandje.

taylor swift best couple sweet boyfriend

3. De foto’s die jullie op sociale media posten

Je zou denken dat iedereen het anno 2016 doet: cute foto’s op hun social media-accounts plaatsen. Toch is dat niet zo. Het blijkt zelfs dat de koppels die de meeste foto’s van hun tweetjes posten, het minst gelukkig zijn in hun relatie! Ongelukkige koppels hebben namelijk bevestiging nodig van hun relatie. Mensen met een stabiele relatie niet. Zij tonen hun liefde minder dan anderen op het internet. In plaats van hun happy moments met de wereld te delen, delen ze die met elkaar. Ze genieten van het moment zelf. Dus no worries, het is helemaal niet erg dat jullie niet veel foto’s samen posten.

facebook

4. Hoe vaak jullie op date gaan 

Je hoeft niet elke keer dat je bij elkaar bent op date te gaan, en al zeker niet omdat je het andere koppels ziet doen. Het kost geld en is gewoon niet altijd leuker dan gewoon samen in de zetel liggen. Geniet eens van een filmavondje thuis met je vriendje. Super cosy!

Image result for together on the couch gif

5. De duur van jullie relatie

Lopen jouw relaties al na minder dan een maand fout, maar duurt die van je bestie al maanden of jaren? We snappen dat dit niet zo leuk is voor je en dat je ook real love wilt. Denk eraan op zulke momenten dat je nog jong bent en er evengoed van kan genieten. Een lange relatie wil ook niets zeggen over de kwaliteit ervan. Bekijk het ook aan de positieve kant. Als jij veel korte relaties hebt, leer je telkens meer en meer over jezelf en wat je wil in een jongen. Uit je fouten kan je alleen maar leren!

The Hills mtv dating date the hills 105

6. Je relatie met de schoonouders

Het is natuurlijk superleuk als je aanvaard wordt door zijn ouders alsof je hun eigen dochter was. Bij sommige mensen gebeurt dat, maar bij anderen ook niet. Het is niet het einde van de wereld. Zolang er geen gevoelens van vijandschap is tussen jullie, zijn er geen problemen. Een goede relatie met je schoonouders leidt niet automatisch tot een goede relatie met je vriendje.

Image result for parents in law gif

7. Hoeveel affectie jullie tonen

Je bent tevreden met handjes vasthouden en af en toe eens een kus te geven in het openbaar. Maar als je ziet hoe je best friend en haar vriendje niet van elkaar kunnen blijven, voel je toch wel even een steek van jaloezie. Dat is he-le-maal niet nodig! Als jij en je boyfriend goed op elkaar afgestemd zijn en gelukkig zijn met elkaar , waarom zou je dan veranderen gewoon door wat je bij anderen ziet? Doe alleen waar jij zin in hebt en je het beste bij voelt. Trouwens, niemand houdt van plakkerige koppels, right?

Image result for couple can't keep hands off each other gif

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.