Home Love Deze 10 kleine discussies heb jij sowieso weleens met je vriendje

Deze 10 kleine discussies heb jij sowieso weleens met je vriendje

Maar sowieso dat je het na 10 minuutjes ook weer bijlegt!

discussies
© Unsplash

Hoe goed het ook gaat tussen jou en je vriendje, kleine discussies zijn héél normaal! Over deze 10 dingen kunnen jullie af en toe een beetje ruzie maken, maar sowieso dat je het na 10 minuutjes ook weer bijlegt.

1. Eten

Wanneer je een keer lekker uit eten wilt met je vriendje, discussiëren jullie eerst urenlang over waar jullie dat gaan doen. Hij heeft zin in pizza en jij in sushi… Tip: als jullie er echt niet uit geraken, kunnen jullie altijd pizza én sushi bestellen!

2. Netflix

Wordt het vanavond een actiefilm voor je boyfriend of toch een chick flick met een knappe hoofdrolspeler voor jou? ‘Suits’ of ‘Gossip Girl’? ‘Pretty Little Liars’ of ‘Homeland’?

3. Instagram

Soms heb je een discussie met je vriendje over dat ene meisje waarvan hij ál-tijd de foto’s liket. Zij staat ook altijd tussen de likes op zijn foto’s. What’s going on between you two?!

4. Douchen

In de ochtend wil jij het liefst nog even lekker in bed blijven liggen en hetzelfde geldt voor jouw vriendje. Je hebt dan ook geregeld een discussie over wie er als eerste het warme bed uit moet om te gaan douchen.

5. Slapen

Hij wil graag zijn PlayStation in de buurt hebben, maar jij vindt het fijn om al je make-up en kleding bij jou te hebben wanneer je wakker wordt. Jullie komen er soms echt niet uit bij wie jullie gaan slapen. Beurtrolsysteem inlassen, misschien?

6. Vrienden

Wanneer je zó naar het weekend uitkijkt om bij hem te kunnen zijn, zegt hij dat hij met vrienden heeft afgesproken. Sure, moet kunnen. Maar jij had net zo’n zin om de hele avond te knuffelen!

7. Series

Superleuk natuurlijk als jullie samen een serie volgen, maar minder leuk wanneer je erachter komt dat hij stiekem al een aflevering verder heeft gekeken… You did what?!

8. Wie doet het licht uit?

Laziness to the max! Jullie liggen allebei al zó lekker in bed en komen er dan achter dat het licht nog aan is. Wie is de pineut en moet uit bed om naar het lichtknopje te lopen?

9. Kapper

Jij hebt úrenlang in de kappersstoel gezeten om er (onder andere) speciaal voor hem er mooi uit te zien, maar wanneer je met hem afspreekt, ziet hij niks van de verandering. Hoe kan dat?!

10. ‘Ik hou meer van je’

Dit is natuurlijk the cutest discussie ever! Je wilt aan elkaar bewijzen dat je veel van diegene houdt. Wanneer jij ‘Ik hou van je’ zegt, zegt hij: ‘Ik meer van jou’. En dat kan je natuurlijk niet zomaar accepteren!?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.