Home Love Daten AHA: 5 signalen die aantonen dat je gefriendzoned wordt

AHA: 5 signalen die aantonen dat je gefriendzoned wordt

Met veel geluk geeft hij je een high five.

Lap, je hebt een crush op die knappe jongen uit je klas. Hij lijkt je meer dan leuk te vinden, maar behandelt je als one of the guys. Met deze vijf signalen kan je achterhalen of je gefriendzoned wordt.

1. Jullie zijn amper alleen

Jij had een leuke date voorzien, maar je crush komt opdagen met vijf vrienden om ‘gezellig’ samen naar de cinema te gaan.

2. Gentlemangehalte onder nul

Action speaks louder than words, maar niet in zijn geval. Hij laat boeren, scheten en kan het af en toe zelf niet laten om in zijn neus te peuteren in jouw bijzijn. Van iemand die stapelverliefd is, mag je iets meer manieren en respect verwachten. Bij iemand waar hij verliefd op is, zou hij zijn vinger wel uit zijn neus houden

3. Waar zijn die handjes?

Hij raakt jou nooit aan. Met heel veel geluk vraagt hij je misschien eens om een high five, maar verder dan dat gaat het niet. Het is goed mogelijk dat hij verlegen is en je niet durft aan te raken, maar als hij je na al jouw verwoede pogingen om subtiel zijn vingers aan te raken nog steeds geen hand wil geven, is de kans groot dat je gefriendzoned wordt.

4. Hij praat over zijn eigen veroveringen

Hij verwacht van jou, zijn best friend, advies om andere meisjes te scoren. Yep, heel romantisch. Not.

5. Jullie drukken niet op pauze

Het is je ein-de-lijk gelukt om hem uit te nodigen bij jou thuis voor een filmpje. Hoewel je uren hebt staan zwoegen om de lekkerste popcorn ooit te maken, lukt het je maar niet om zijn hand aan te raken. Erger nog, jullie zeggen geen woord en kijken de film uit zonder nog maar één keer op pauze te drukken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.