Home Love Daten 7 signalen dat hij eigenlijk alleen maar seks wil

7 signalen dat hij eigenlijk alleen maar seks wil

5. Hij wordt boos als je niet in de stemming bent.

seks
© Getty

Je bent tot over je oren verliefd op een jongen en hij geeft jou de indruk dat hij je ook ziet zitten. Toch voelt er iets vreemd aan. Beeld je je ‘t in of ziet hij je alleen graag als jullie in bed liggen? Vaak zijn de signalen dat hij je alleen voor seks wilt al van mijlenver zichtbaar, maar als je verliefd bent, kan het verschil tussen liefde en seks nog moeilijk te onderscheiden zijn. Dit zijn de red flags.

1. Hij slaat het voorspel over.

Nee, dit hoeft niet meteen te betekenen dat hij je niet ziet zitten voor je leuke persoonlijkheid. Veel jongens houden er niet van of weten niet wat ze moeten doen. Maar als jij duidelijk maakt dat je het echt fijner vindt mét voorspel, en hij geeft er nog altijd geen gehoor aan, dan is het duidelijk dat hij meer aan zijn eigen behoeftes denkt dan aan die van jou. En een jongen die je écht leuk vindt, wil jou ook zien genieten.

2. Hij stelt je niet voor aan zijn vrienden.

Aan het begin van een relatie is het logisch dat hij je niet direct wil voorstellen aan zijn vrienden. De één schreeuwt het van de daken af, terwijl de ander het eerst liever rustig aan doet. Maar zijn jullie al een tijdje aan het praten en heb je het gevoel dat hij het ook niet van plan is? Vraagt hij ook nooit naar jouw vrienden, familie of school? Dat is dan duidelijk, jij bent veel meer waard dan dat!

3. Hij ziet je liever niet als je ongesteld bent

Maandstonden maken nu eenmaal deel uit van ons leven als vrouw en daar moet hij mee leren leven.  Als hij je opvallend vaak negeert als jij je regels hebt, dan is het duidelijk wat hij van je verlangt. Stel een keer voor om een film te kijken en zeg pas later dat het je tijd van de maand is. Heeft hij opeens andere plannen? Ditch him.

4. Gesprekken hebben altijd een seksueel tintje

Het maakt niet uit waar je bent, wat je doet of wanneer je hem spreekt: hij maakt overal een seksuele opmerking over. Net een presentatie voor de klas gehouden? ‘Oh, je zag er vast heel sexy uit.’ Heeft hij dan echt al-tijd zin?

5. Hij wordt boos als je niet in de stemming bent.

Seks draait om plezier en als jij er geen zin in hebt, moet je het gewoon niet doen. Je bent absoluut niet verplicht altijd zijn behoeftes te bevredigen. Wordt hij boos als je zegt dat je geen zin hebt, dan is hij duidelijk geen boyfriend material.

6. Je hoeft niet bij hem aan te komen met emotionele problemen.

Jouw leven is niet één en al rozengeur en maneschijn. Je hebt ups en downs en als hij daar nooit zin of tijd voor heeft, dan weet je ook waar je aan toe bent.

7. Op zijn social media is er niet eens een spoor van jou te vinden.

Het is 2016. Dat wil zeggen dat er weinig mensen zijn die hun relatie niet openbaar maken op Facebook, Instagram of Twitter. Dus tenzij jullie samen hebben besloten daar liever niet aan te doen, mag hij eens uitleggen wat de reden hierachter is.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.