Home Love Daten 7 leuke signalen die aantonen dat je je super comfy voelt in...

7 leuke signalen die aantonen dat je je super comfy voelt in je relatie

5. Geen verlatingsangst meer.

goed in relatie
© Tan Danh via Pexels

Elk koppel maakt verschillende fases door in een relatie. De ene voelt zich wat sneller op zijn gemak dan de ander. Je weet dat je je goed voelt bij elkaar als jullie in de comfortzone terechtkomen en jullie je niets meer aantrekken van de kleine dingen die in het begin zo belangrijk leken. Hier zijn 7 signalen dat jullie nu op een punt zijn in jullie relatie waarbij jullie je 100 % comfy voelen bij elkaar.

1. Geen make-up nodig.

We kennen het allemaal wel. De angst om zonder make-up buiten te komen (terwijl dat helemaal niet nodig is!), zeker bij je nieuwe lief. Maar als jullie al een tijdje bij elkaar zijn, komen er dagen waarop je geen zin hebt om je op te maken en je beseft dan ook dat dat helemaal niet hoeft. Die make-up is niet nodig als je dat niet wil!

2. Je kan zoveel eten als je wil.

Wij weten allemaal hoeveel we kunnen eten en schamen ons daar anno 2020 eigenlijk echt niet meer voor. Toch is dat tijdens die eerste dates nog altijd wat anders. In het begin willen we om een of andere reden niet dat hij/zij weet dat we zonder moeite twee burgers, een groot pak friet en een aardbeienmilkshake naar binnen kunnen spelen, omdat we denken dat dat een afknapper is. Maar na een tijdje kan je gewoon zonder schaamte eten wat je wil, wanneer je wil. Hellooooo snacks! Wedden dat je lief het zelfs charmant vindt?

3. Je begint elkaars zinnen af te maken.

So cute voor jullie, een klein beetje melig voor je omgeving. Maar daar trekken jullie je niets van aan. Laat jullie volledig gaan en geniet van deze schattige fase.

4. Je hebt niet meer de behoefte om zijn/haar sociale media te controleren.

Herinner je je het begin van jullie relatie, waarbij je trust issues het overnamen en je bang was dat jij niet de enige was voor hem/haar was? Been there, done that. Maar nu ben je op een punt gekomen waarbij je zeker weet dat je the one and only bent. Dus de drang om iets te checken (zelfs al deed je het nooit) is er niet meer.

5. Geen verlatingsangst meer.

Je hebt even een dipje en je gekke kant komt wat naar boven (we hebben dat allemaal weleens). Toch hoef je nu niet meer bang te zijn dat hij/zij je zal laten vallen omdat je heel even slechtgezind bent. Jullie hebben het er al zo vaak over gehad en je vriend(in) heeft je ervan verzekerd dat dat hem/haar niet zal afschrikken. Dus je kan af en toe gewoon je cranky koppige zelf zijn!

6. Je kent zijn/haar favoriete eten en drankje vanbuiten.

Je weet perfect wat het lievelingseten en lievelingsdrankje is van je lief. Je kan dus gewoon voor hem/haar bestellen.

7. Je kan je gekke kant tonen zonder schaamte.

Het begin van een relatie is altijd wat aftastend en kalm. Je gaat dus niet meteen je gekste kant laten zien. Maar vanaf je in de comfortzone zit, kan je eindelijk honderd procent jezelf zijn. Vals zingen in de auto, met je heupen draaien als Beyoncé op de radio is, ongepaste mopjes maken: you name it. Geniet ervan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.