Home Love Daten 5 signalen dat je een crush hebt op je beste vriend

5 signalen dat je een crush hebt op je beste vriend

2. Je let erop wanneer hij flirt met iemand

crush
© Unsplash @ievavizule

Je weet al hoe je ontdekt of je beste vriend een crush heeft op jou, maar hoe weet je wanneer jij een crush hebt op hem? Er zijn 5 signalen die erop kunnen wijzen dat jij verliefd aan het worden bent op hem!

Heb jij al jaren een beste vriend, maar heb je het gevoel dat jullie vriendschap aan het veranderen is? Dan kan het weleens zijn dat jij gevoelens voor hem hebt ontwikkeld. En vaak komt dat zo onverwacht, dat je niet weet wat je moet doen. Herken jij deze 5 signalen? Dan heb jij waarschijnlijk een crush op je beste vriend.

1. Je kan niet wachten om af te spreken

Uiteraard heb je altijd zin om met jouw vrienden te chillen. Maar word je opeens extra enthousiast en een tikkeltje nerveus van een meet-up met jouw beste vriend? Dan is er misschien meer aan de hand!

2. Je let erop wanneer hij flirt met iemand

Als je alleen vriendschappelijke gevoelens voor iemand hebt, komen en gaan zijn love interests zonder dat jij daar teveel aandacht aan besteedt. Betrap jij jezelf erop dat je let op met wie hij flirt? Vind je het irritant als hij het leuk heeft met andere meisjes? Girl, it’s happening…

3. Je gedraagt je anders

Het is opeens heel belangrijk hoe je eruitziet en wat je zegt als hij in de buurt is. Zijn opmerkingen neem je heel serieus en je moet blozen als hij je een complimentje geeft. Dit terwijl jij eerst 100% comfortabel was op ieder moment dat je hem zag en in elke outfit die je droeg.

4. Je doet moeilijk tegen hem

Jij gedraagt je anders, nerveuzer en daardoor ben je licht ontvlambaar. Op de een of andere manier probeer jij hem te irriteren en zoek je naar dingen die jij vervelend vindt. Opeens lijkt het erop dat hij steeds minder tijd met jou doorbrengt, terwijl dat helemaal niet zo is. Dit betekent misschien dat jij heel gevoelig begint te worden. Waarschijnlijk omdat je bang bent om hem te verliezen.

5. Je blijft het ontkennen

Uiteraard ben je in de ontkenningsfase wanneer je een crush ontwikkelt voor jouw beste vriend. Je hebt er namelijk nooit aan gedacht dat dit kon gebeuren en je wil het ook liever niet. Het voelt verkeerd, maar dat is het niet! Als je het idee hebt dat je niet meer om jouw gevoelens heen kan, is het tijd om erover te praten met anderen. Wellicht durf je na een tijdje wel de stap te zetten en te zeggen hoe je je voelt. Succes!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.