Home Love 7 signalen dat je lief het waarschijnlijk wil uitmaken

7 signalen dat je lief het waarschijnlijk wil uitmaken

3. Hij/zij vertrouwt je niets meer toe.

uitmaken
© Jose Chomali via Unsplash

Gedumpt worden sucks. En toch zal je ‘t waarschijnlijk meerdere keren in je leven meemaken. Om de schok te verzachten, geven we je een heads up van de kleine tekenen aan de wand die je duidelijk maken dat je een onaangename mededeling te wachten staat.

1. Het wordt altijd maar moeilijker om af te spreken.

Vroeger verzette hij/zij dingen om bij jou te zijn, nu ben jij altijd degene die verzet wordt. Kan het nog duidelijker?

2. Je lief ontwikkelt plots hechte vriendschappen met anderen.

Natuurlijk moet je niet onmiddellijk beginnen flippen wanneer hij/zij bevriend raakt met een vriendin van een vriend, een meisje van de klas of – in het ergste geval – ex. Maar als het een van de vele signalen uit dit lijstje is die je bekend voorkomen, bestaat de kans dat hij/zij gewoon echt geïnteresseerd is in die ander en jou in z’n hoofd al een beetje aan het vervangen is.

3. Hij/zij vertrouwt je niets meer toe.

Hij/zij kan misschien geen grote prater zijn, maar als je pas dagen later hoort over die enorme ruzie met zijn/haar ouders of slecht rapport en dan nog van iemand anders, dan is er iets vreemds aan de hand.

4. Je merkt dat je lief zich steeds meer ergert aan kleine dingen die je doet.

Hij/zij vond het altijd schattig hoe je constant met je haar speelt, maar nu begint hij/zij er opmerkingen over te maken. Net als over de manier waarop je loopt, eet, je kleedt en praat. Kan je nog iets goed doen? Uhmm, hem/haar gerust laten misschien.

5. Hij/zij is slechtgezind.

Iedereen heeft weleens een baaldag of een moeilijke periode, en dat kan evengoed absoluut niets met jou te maken hebben. Maar hoe triest of somber hij/zij zich ook voelt, het gezelschap van de persoon op wie je verliefd bent, zou je normaal moeten kunnen opbeuren. Lijk je het alleen maar erger te maken? Dan zou de liefde serieus bekoeld kunnen zijn.

6. Hij/zij zegt dat hij een beetje ruimte wil.

Ruimte is vaak het begin van het einde. Heel misschien merkt hij/zij net dat hij/zij je mist als je hem/haar meer loslaat, maar het is waarschijnlijker dat hij/zij het eigenlijk wil uitmaken maar gewoon het lef niet heeft. ‘Ik wil ruimte’ is dan een mooiere manier om te zeggen dat hij/zij niet meer verliefd is.

7. Je stuurt al-tijd als eerste.

Je hebt het gevoel dat jouw vingers al het werk doen. Als je ‘t van hem/haar zou laten afhangen, hoorden jullie elkaar misschien dagenlang niet. Uit de berichtjes is uit het hart, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.