Home Love Daten Single? Dit zijn 5 tips om een vriend(innet)je aan de haak te...

Single? Dit zijn 5 tips om een vriend(innet)je aan de haak te slaan

Wie weet ben jij in een mum van tijd happy in love!

single
© Getty

Verlang jij tot je eens verliefd wordt en ook eens een liefje hebt? Maar heb je het gevoel dat je geen stap dichterbij een relatie komt en voor altijd single zal blijven? Volg dan deze tips en wie weet ben jij in een mum van tijd happy in love!

1. Ga na wat jouw type is

Bedenk voor jezelf wat je nou echt leuk vindt aan een jongen of meisje. Zo weet je wat je zoekt en heb je het sneller door als een potentiële lover je pad kruist.

2. Trek niet te snel je conclusies

Als je iemand ontmoet die je leuk vindt, moet je diegene eerst beter leren kennen. Dan pas kan je beslissen of jullie enkel een fysieke klik hebben of dat het meer kan worden.

3. Ga niet te snel

Hoewel het heel leuk is om iemand te hebben, mag je niets afdwingen. Als je iets probeert te forceren dat er niet is, is de kans groter dat het niks wordt.

4. Schrik hem of haar niet af

Heb je een leuk meisje of een leuke jongen ontmoet? Begin dan niet meteen over serieuze dingen. Praat over koetjes en kalfjes. Je kan in de toekomst altijd nog vertellen hoeveel kinderen je ooit wilt hebben. Take it slow en kijk hoe het loopt. Je wilt hem/haar toch niets afschrikken?

5. Volg je gevoel

Het belangrijkste is dat je je gevoel blijft volgen. Vind je iemand heel leuk, maar durf je het hem/haar niet te vertellen? Twijfel niet! Je krijgt sowieso spijt als je niet luistert naar je hart. Je zal zelf aanvoelen of je klaar bent voor een relatie met de persoon in kwestie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.