Home Love Daten Singles passen best op voor deze drie vreselijke datingtrends

Singles passen best op voor deze drie vreselijke datingtrends

Welke scenario’s heb jij al meegemaakt?

datingtrends
Foto: Unsplash

Een gewaarschuwde single is er twee waard, daarom houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de datingwereld. Hoewel het dankzij apps als Tinder en Instagram (sliding in the DM’s) makkelijker is om contact te maken, heeft al die technologie ook zo zijn nadelen. Dit zijn de drie recentste datingtrends die eigenlijk echt verschrikkelijk zijn.

Submarining

Submarining’ kan je vanuit het Engels grofweg vertalen als ‘onderwater gaan’ (met een duikboot). Het is een toepasselijke benaming voor de datingtrend waarbij een potentiële love interest zonder verklaring verdwijnt, een tijdje niets van zich laat horen, om vervolgens weer op te duiken. Wanneer hij/zij weer boven water komt na enkele maanden, wil deze persoon vaak gewoon de draad weer oppikken.

Mooning

De naam ‘mooning’ komt van het icoontje op je iPhone in de vorm van een maan, dat verschijnt wanneer je de ‘niet storen’-modus aanzet. Je kan hiermee alle inkomende berichten negeren, of het instellen om een lover te ontwijken die je niet langer ziet zitten.

Phubbing

Phubbing is het samenvoegsel van de twee Engelse woorden ‘phone’ en ‘snubbing’ (negeren) en staat voor het negeren van je date omdat je aan je scherm gekluisterd bent. Niet enkel singles, maar ook mensen in een relatie hebben hier steeds vaker ruzie door.

Heb jij al één van deze situaties meegemaakt?

Tekst: Eva Davidova

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.