Home Love Zó smaakt zijn sperma (en jouw vagina) beter

Zó smaakt zijn sperma (en jouw vagina) beter

sperma
© IAN DOOLEY VIA UNSPLASH

Moet je soms een lichte kokhalsreflex onderdrukken na het doorslikken van een kwakje? Schuif hem snel een stukje fruit toe.

Veel vrouwen beweren proefondervindelijk dat het voedingspatroon van een man een impact heeft op de smaak van zijn zaad. Zo verkiest ex-pornoster Annie Sprinkle – een kenner – bijvoorbeeld sperma van vegetariërs. Volgens haar verbetert daarnaast het eten van fruit en het drinken van vruchtensapjes enkele uren vóór de daad de smaak van sperma drastisch. Dokters staan haar daarin bij en zeggen dat voeding effect zal hebben op de smaak van sperma – alsook op de geur van je vagina(afscheiding),trouwens. Fruit heeft een welriekend en -smakend effect, terwijl roken, alcohol, vlees en asperges zorgen voor een minder schitterende smaak.

Plan A: maak z’n zaad zoet!

Tijd voor actie in de keuken, vóór de actie in de slaapkamer – of op de keukentafel, as you please.

  • Vruchtensappen zouden sperma minder bitter maken. Vanaf nu elke ochtend een versgeperst sinaasappelsapje misschien?
  • Ananas, papaja en citrusvruchten zorgen voor een aangenaam aroma.
  • Géén vlees, melkproducten, diepgevroren voedsel, koffie, alcohol en asperges.
  • Géén sigaretten.

Plan B: een muntje, misschien?

Weigert hij zijn eetpatroon te veranderen? Dan is er nog plan B. Hou een pepermuntje in je mond tijdens een blowjob. Het is dan wel geen fruitig sperma, maar fris is het wel. Beter dan bitter, toch?

Onthou trouwens ook dat voor jouw geurtje en smaakje down under zowat dezelfde regels gelden. Toch iets om in het achterhoofd te houden wanneer je je weekmenu opstelt, nietwaar?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.