Home Love Deze dingen moet je weten over sperma slikken na een pijpbeurt

Deze dingen moet je weten over sperma slikken na een pijpbeurt

De smaak kan écht veranderen met bepaalde voedingsmiddelen.

sperma
© Ian Dooley via Unsplash

We vertelden je al wat je moet weten vóór je hem oraal bevredigt en je hebt ook al heel wat bijgeleerd over sperma. Maar wat als je aan de slag gaat? Je geeft hem de pijpbeurt van zijn leven, hij komt klaar, maar wat met het sperma? Slikken of uitspuwen? Deze dingen kunnen handig zijn om te weten over het doorslikken of niet doorslikken van het witte goedje.

Sperma is niet slecht voor je

Of je sperma nu lekker vindt of niet, het is niet ongezond voor je. Misschien vind je het vies of een onaangenaam gevoel in je mond, maar je zal er geen buikpijn van krijgen.

Je kan er wel soa’s door oplopen

Het is dus aan de ene kant niet ongezond voor je, maar er is ook een andere kant aan het verhaal. Je loopt namelijk het risico om soa’s op te lopen. Als je onbeschermd seksueel contact hebt met iemand die besmet is, kan je het dus over krijgen. Chlamydia, gonorroe en hiv worden overgedragen via lichaamsvloeistoffen, zoals speeksel, vaginale afscheiding én sperma. Dus tenzij je allebei getest bent en er honderd procent zeker van bent dat je je liefje kan vertrouwen, is het niet verstandig idee om onbeschermd seks te hebben.

De smaak van sperma kan beïnvloed worden

We hebben het al eerder gezegd, maar de smaak kan écht veranderen met bepaalde voedingsmiddelen. Hoe het smaakt, hangt natuurlijk af van persoon tot persoon, maar je hebt het toch een beetje in de hand. Peterselie, ananas, groenten, citrusfruit, koolhydraten en water hebben bijvoorbeeld een positieve invloed. Alcohol heeft dan weer een negatieve invloed.

Het is oké als je het niet wil doen

De belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen is: uitspuwen of slikken? Die keuze ligt volledig bij jou, maar denk er goed over na en zorg dat je erop voorbereid bent. Als je besluit te slikken, denk dan aan alle bovenstaande puntjes. Wil je het liever niet? Hou dan een doos tissues bij de hand, zodat je het snel weer kwijt kan. Wil je echt geen sperma in je mond? Vraag dan of je vriendje je wil waarschuwen en ergens anders klaar wil komen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.