Home Love 7 stomme dingen die je doet om te verbergen dat je smoorverliefd...

7 stomme dingen die je doet om te verbergen dat je smoorverliefd bent

2. No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen

verliefd
© Getty

Als je verliefd bent, kan je aan niets anders meer denken. Maar no way dat jouw crush erachter mag komen dat jij head over heels bent! Dit zijn zeven dwaze dingen die je doet om maar niet wanhopig over te komen.

1. Doen alsof je hem niet ziet

Je hebt hem natuurlijk al lang gesignaleerd, maar toch doe je alsof je hem niet gezien hebt als je hem ergens tegenkomt. En dan ga je helemaal awkward hallo zeggen met een rare grijns op je gezicht.

2. No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen

Want je wilt écht niet overkomen als een super desperate chick. Dat je stiekem de hele avond naar je smartphone ligt te staren is een klein detail.

3. Met opzet veel later antwoorden

Als je crush je een berichtje stuurt, lees jij dat natuurlijk binnen no time, maar vaak laat je hem expres véél langer wachten op een antwoord. Je wil niet dat hij denkt dat je niets beters te doen hebt, right?

4. Doen alsof je helemaal geen gevoelens hebt

Jouw crush mag er echt niet achter komen dat jij verliefd op hem bent. Dus heb je vaak een I don’t care-houding… Maar dat geldt net zo goed voor gênante situaties. Je valt voor je crush recht op je gezicht en dan lach je gewoon mee met hem, terwijl je eigenlijk wel kan janken van de pijn!

5. Proberen te ontdekken of hij jou ziet zitten door hem te koppelen met anderen

Een meisje zien en zeggen ‘oh, jullie zouden echt leuk zijn samen’, om dan paniekerig te kijken hoe hij reageert. Stiekem hoop je dat hij romantisch antwoordt en zegt dat jullie samen veel leuker zouden zijn…

6. Hard to get spelen

Jongens vinden het toch zo aantrekkelijk als een meisje onbereikbaar is? Dus dan speel je stomweg het spel mee. Waardoor je eigenlijk doet alsof je helemaal niet openstaat voor liefde, terwijl je hem zo graag met open armen zou ontvangen…Zó moeilijk.

7. Praten met z’n vrienden

Ten eerste ziet hij zo dat je interesse hebt in andere jongens, en wordt hij misschien jaloers. Plus: als je met z’n vrienden praat, ben je tenminste bij hem in de buurt. En er is stiekem niets dat je liever wilt…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.