Home Love 7 stomme dingen die je doet om te verbergen dat je smoorverliefd...

7 stomme dingen die je doet om te verbergen dat je smoorverliefd bent

2. No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen

verliefd
© Getty

Als je verliefd bent, kan je aan niets anders meer denken. Maar no way dat jouw crush erachter mag komen dat jij head over heels bent! Dit zijn zeven dwaze dingen die je doet om maar niet wanhopig over te komen.

1. Doen alsof je hem/haar niet ziet

Je hebt je crush natuurlijk al lang gesignaleerd, maar toch doe je alsof je hem/haar niet gezien hebt als je elkaar ergens tegenkomt. En dan ga je helemaal awkward hallo zeggen met een rare grijns op je gezicht.

2. No way dat jij als eerste een bericht gaat sturen

Want je wilt écht niet overkomen als een super desperate chick. Dat je stiekem de hele avond naar je smartphone ligt te staren is een klein detail.

3. Met opzet veel later antwoorden

Als je crush je een berichtje stuurt, lees jij dat natuurlijk binnen no time, maar vaak laat je hem/haar expres véél langer wachten op een antwoord. Je wil niet dat hij/zij denkt dat je niets beters te doen hebt, right?

4. Doen alsof je helemaal geen gevoelens hebt

Jouw crush mag er echt niet achter komen dat jij verliefd op hem/haar bent. Dus heb je vaak een I don’t care-houding… Maar dat geldt net zo goed voor gênante situaties. Je valt voor je crush recht op je gezicht en dan lach je gewoon met hem/haar mee, terwijl je eigenlijk wel kan janken van de pijn!

5. Proberen te ontdekken of het gevoel wederzijds is door hem/haar te koppelen aan anderen

Een meisje zien en zeggen ‘oh, jullie zouden echt leuk zijn samen’, om dan paniekerig te kijken hoe je crush reageert. Stiekem hoop je dat hij/zij romantisch antwoordt en zegt dat jullie samen veel leuker zouden zijn…

6. Hard to get spelen

Het is toch zo aantrekkelijk als je onbereikbaar bent? Dus dan speel je stomweg het spel mee. Waardoor je eigenlijk doet alsof je helemaal niet openstaat voor liefde, terwijl je hem/haar zo graag met open armen zou ontvangen… Zó moeilijk.

7. Praten met de vrienden

Ten eerste ziet je crush zo dat je ook interesse hebt in anderen, en wordt hij/zij misschien jaloers. Plus: als je met zijn/haar vrienden praat, ben je tenminste bij hem/haar in de buurt. En er is stiekem niets dat je liever wilt…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.