Home Love Met deze 6 subtiele gebaren zorg je ervoor dat je crush voor...

Met deze 6 subtiele gebaren zorg je ervoor dat je crush voor je valt

Jij bent natuurlijk amazing, maar dat moet hij/zij nog inzien!

Gebaren
Unsplash

Daten is een kunst, of zo lijkt het soms toch. Jij bent natuurlijk amazing, maar dat moet je leuke crush nog inzien. Met behulp van deze subtiele gebaren geef je hem/haar alvast een duwtje in de goede richting!

1. Spiegeltje, spiegeltje

Als twee mensen die met elkaar praten zich op hun gemak voelen bij elkaar, doen ze elkaars bewegingen onbewust na. Maar dat kan je dus ook als flirttechniek gebruiken door zijn/haar bewegingen subtiel na te bootsen. Neemt hij/zij een slok, dan doe jij dat ook! Onopvallend natuurlijk, want je wil niet creepy overkomen.

2. Gebruik die zoete lippen

Lips are for kissing! Door af en toe subtiel je lippen aan te raken, breng je zijn/haar aandacht naar jouw mond. Wedden dat hij/zij zich alleen nog maar kan afvragen wanneer hij/zij jou eindelijk kan kussen?

3. Lachen maar

Facial expressions lijken moeilijk, maar af en toe zijn ze super easy. Om je crush te laten zien dat je hem/haar leuk vindt, gooi je een paar flirty looks in de strijd. Beweeg je blik in slowmotion van de tafel naar hem/haar met een (verlegen) glimlach bijvoorbeeld. Of probeer eens een subtiele lip-bite en knipperende wimpers (maar niet té overduidelijk!). Met deze combi is succes verzekerd!

4. Luister en reageer

Laat hem/haar zien dat je écht naar hem/haar luistert door lichaamstaal in de strijd te gooien. Houd je hoofd een beetje schuin, knik ja of schud nee en maak af en toe met één of twee woorden zijn/haar zinnen af. Zo laat je zien dat je geïnteresseerd bent in zijn/haar verhaal.

5. Kleine aanrakingen

Je moet je crush niet meteen uitgebreid beginnen te betasten, maar af en toe speels zijn/haar arm aanraken is zeker een goed idee. Met een lichte touch kan je in een seconde laten merken dat je iemand aantrekkelijk en aardig vindt en dat jij je op je gemak voelt. Dus raak de ander zachtjes aan als hij/zij iets diepzinnigs over zichzelf vertelt om hem/haar te laten weten dat je met hem/haar meeleeft en leg je hand op zijn/haar arm als je heel hard lacht om een van zijn/haar slechte grappen. Nogmaals: niet te vaak doen, want dat komt misschien wat wanhopig over.

6. Kijk écht naar hem/haar

Kijk je crush niet alléén recht in de ogen, maar neem ook de rest van hem/haar in je op. Mensen die geïnteresseerd zijn in anderen willen zoveel mogelijk van die persoon zien. Dus laat, nadat jij hem/haar diep hebt aangekeken, je ogen over de rest van zijn/haar gezicht (aka lippen) dwalen!

Now go for it! 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.