Home Love Daten 9 tekenen dat je crush helemaal gek op jou is

9 tekenen dat je crush helemaal gek op jou is

6. Ook je vrienden zien dat hij/zij zich voor je uitslooft

crush
© Artem Beliaikin via Pexels

Vindt hij jou nu leuk of niet? Je crush kan soms zó onduidelijk zijn! Het zou zoveel makkelijker zijn als hij/zij meteen gewoon zegt wat hij/zij voelt, maar zo werkt het helaas niet. Als je deze signalen herkent, ziet het ernaar uit dat hij/zij totally in love is met jou. Woehoew

1. Hij/zij reageert binnen de drie minuten al op je bericht op WhatsApp

Jij zit niet urenlang te staren naar de blauwe vinkjes bij je berichtje, want je weet inmiddels dat je crush altijd bijna meteen reageert. Duurt het eens wat langer? Dan heeft hij/zij het gewoon eventjes te druk.

2. Wanneer jullie elkaar ‘per ongeluk’ tegenkomen op straat, loopt hij/zij meteen op je af

Geloof het of niet, er zijn mensen die doen alsof ze je niet zien en opeens heel erg jeuk aan hun neus hebben of met een grote boog om je heen lopen. Ren dan, nu het nog kan. That’s not the one.

3. Hij/zij toont oprecht interesse in de dingen die je doet en vertelt

Wanneer jij hem/haar voor de zoveelste keer een video laat zien van een kat die kan skateboarden, omdat je dat zo schattig vindt en hij/zij nog steeds met oprechte interesse naar de video wil kijken, dan zit je goed. Of je crush moet ook gewoon gek zijn op skateboardende katten, kan ook.

4. Je hebt zijn/haar vrienden ontmoet

Raar maar waar, het is heel belangrijk dat hij/zij weet wat zijn/haar vrienden van je denken. Dus heb je de crew al ontmoet? Dan is het serious business!

5. Je crush onthoudt je afspraken

Heb je vorige week verteld dat je dinsdag een belangrijke toets hebt, dan krijg je die ochtend een berichtje om je succes te wensen. So cute! 

6. Ook je vrienden zien dat hij/zij zich voor je uitslooft

Natuurlijk, jij vindt hem/haar al helemaal geweldig. Alles wat hij/zij doet is leuk en goed. Liefde maakt blind, baby. En je vriendinnen pikken die fakers er zo uit!

7. Hij/zij brengt cadeautjes voor je mee

Oké, dit hoeft natuurlijk niet altijd. Maar het idee dat je crush aan je dacht toen hij/zij die doos chocolaatjes zag staan, is toch super romantisch?

8. Zijn/haar ouders weten van jouw bestaan

Wauw, dit is wel héél serieus. Het ontmoeten van zijn/haar vrienden was al een big step en dan heeft hij/zij óók nog zijn ouders over je verteld? He really likes you! 

9. Hij/zij wil de hele tijd bij je zijn

Ben jij degene die elke keer moet vragen om iets leuks te doen? Dan verdoe je je tijd. Als iemand je echt leuk vindt, komt hij/zij zelf ook met initiatieven. He/she wants to be with you, that’s for sure.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.