Home Love 9 tekenen dat je crush eigenlijk een kl**tzak is

9 tekenen dat je crush eigenlijk een kl**tzak is

2. Hij heeft kritiek op alles en iedereen.

crush
© Christian Fregnan via Unsplash

Niemand is perfect en iedereen maakt fouten, zoveel is zeker. Maar wat als je een crush hebt op iemand die eigenlijk helemaal geen mooie persoonlijkheid heeft en die, als je erover nadenkt, eigenlijk een beetje een kl**tzak is?

Ze zeggen weleens dat liefde blind maakt, en misschien heb je helemaal niet door dat die ene persoon op wie jij stiekem een oogje hebt eigenlijk echt een schoft is. Gelukkig zijn er een aantal signalen die in die richting wijzen. Wij zochten ze voor je bij elkaar.

1. Gemeen op sociale media 

Er is niets mis met reageren op posts op sociale media, zolang het maar vriendelijk en beleefd blijft. Merk je dat je crush vaak reageert op berichten met heel gemene opmerkingen? Dan hebben wij slecht nieuws voor je…

2. Kritiek op alles en iedereen 

Je crush ziet zichzelf waarschijnlijk als het middelpunt van het universum als hij alles en iedereen altijd bekritiseert. Het kan geen kwaad om af en toe een opmerking of een puntje van welgemeende, opbouwende kritiek te geven, maar als hij of zij alles en iedereen constant afbreekt, dan is er iets mis.

3. Vaak in de problemen 

Als je crush veel in de problemen komt, wees er dan maar zeker van dat je te maken hebt met een echte bad boy of bad girl, en dat mag je letterlijk nemen. Als het iemand is die vaak bij de directeur moet komen omdat hij of zij steeds dingen doet die echt niet door de beugel kunnen, of als die persoon zelfs al eens opgepakt is door de politie, hebben we maar één tip voor jou: loop zo snel mogelijk de andere kant op.

4. Negatieve reputatie 

Oké, je moet niet alles geloven wat mensen zeggen, maar als iedereen alleen maar negatieve dingen vertelt over je crush, zal er misschien toch iets van waar zijn. Je blijft best op je hoede.

5. Respectloos 

Behandelt hij zijn ouders of andere mensen in zijn omgeving zonder respect? Dan is deze jongen niets voor jou. Grote kans dat hij ook met jou respectloos omgaat en met zo iemand wil je echt niet daten.

6. Stuurt alleen als hij/zij iets nodig heeft

Hoor je je crush amper, maar komt hij of zij altijd aandraven als je hem/haar moet helpen met huiswerk? Wil hij/zij enkel afspreken als hij/zij zich verveelt? Of vraagt hij/zij je grofweg om iets op te pikken zoals boodschappen? Dan mag je er 100% zeker van zijn dat je crush alleen iets van zich laat horen als hij of zij je nodig heeft voor iets. Stiekem gebruikt je crush je om zijn/haar leven makkelijker te maken.

7. Onbeleefd tegen winkelpersoneel of serveersters 

Wij hebben een he-kel aan mensen die onbeleefd zijn tegen winkelpersoneel of serveersters. Mensen die in een winkel of in de horeca werken doen gewoon hun job, en het is echt niet nodig om een grote mond tegen hen op te zetten. Als je je crush dat al meermaals zag doen, dan mag je er zeker van zijn dat hij/zij helemaal niet zo lief is als je eerst dacht.

8. Praat al-tijd over zichzelf

Luistert je crush nooit naar jou en vertelt hij/zij altijd verhalen over zichzelf? Ding-ding! Je hebt met een echte egoïst te maken. Als hij/zij nooit vraagt hoe je dag was, dan keer je hem/haar best de rug toe. Je wil echt niet samen zijn met iemand die zichzelf helemaal geweldig vindt.

9. Gemeen over je vrienden 

Het is niet de bedoeling dat je crush besties wordt met jouw bff, maar hij/zij moet er op z’n minst vriendelijk tegen zijn. Ook achter hun rug. Als hij/zij nooit iets positiefs zegt over jouw vrienden en ze, waar jij bij staat, helemaal afbreekt, dan is dat geen goed teken.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.