Home Love Daten 7 tekenen dat je crush eigenlijk niet de moeite waard is

7 tekenen dat je crush eigenlijk niet de moeite waard is

Je crush doet gemeen tegen anderen, maar nooit tegen jou.

crush
© Unsplash

Een crush hebben op iemand kan het zaligste gevoel ter wereld zijn. Jammer genoeg kan dat ook het allerslechtste ooit zijn, bijvoorbeeld als de crush niet wederzijds is of als hij al een vriendin heeft. In dat geval moet je bij jezelf nagaan of die jongen het wel waard is. Hier zijn 7 tekenen dat dit niet het geval is.

1. Warm en koud

Het ene moment overstelpt hij je met aandacht en het andere moment is het alsof je niet bestaat. Zo weet je ook nooit waar je staat en wat je dus voor hem betekent. Heel vervelend en vooral respectloos! Zo’n behandeling is heel slecht voor je zelfvertrouwen en je verdient dan ook veel beter.

2. Girlfriend alert

Vertrouw ons: blijf heel ver uit de buurt van zulke situaties. Sowieso komt er minstens één iemand gekwetst uit en meestal ben jij die persoon. Als hij voor jou kiest, is het niet echt een trouwe jongen. Kiest hij voor haar, dan is hij trouw, maar niet van jou. En je wil geen van beide scenario’s meemaken. Zulke dingen lopen nooit goed af.

3. Gemeen tegen anderen

Je crush doet gemeen tegen anderen, maar nooit tegen jou. Dan zou je meteen denken dat dat een goed teken is en dat hij je dus écht leuk vindt. Nope! Hij moet niet alleen vriendelijk doen tegen jou, maar ook tegen zijn én jouw omgeving. Wil je echt samen zijn met iemand die anderen een rotgevoel geeft, nee toch?

4. Hard to get

Telkens wanneer je eindelijk de stoute schoenen aan durft te trekken, speelt hij weer hard to get. En vaak is dat niet om nog meer aandacht te krijgen, maar gewoon omdat hij geen interesse heeft. Dat laat hij dan op zo’n domme manier blijken, in plaats van eerlijk te zijn tegen je.

5. Kortzichtige mening

Heeft hij een grove mening over belangrijke onderwerpen in de wereld? Denk maar aan oorlog, racisme, gendergelijkheid… Met zo iemand wil je écht niet samen zijn. Iemand die racisme bijvoorbeeld goedkeurt en die alle immigranten uit ‘zijn’ land’ weg wil, daar zul je nog heel wat discussies mee voeren. Of je zal net je eigen mening moeten onderdrukken voor hem, omdat jij homoseksualiteit wel goedkeurt.

6. Break-up

Het is net uit met zijn vriendin en daar sta jij klaar. Denk je echt dat dat een goede basis is om een relatie op te bouwen? Als hij zo snel al over zijn ex is, kan er niet echt sprake geweest zijn van liefde. Of misschien ben jij dan wel gewoon een rebound voor hem? Geef die jongen wat tijd om alles uit te zoeken. Als hij je alleen nu wil en daarna niet meer, dan weet je dat hij niet de juiste is!

7. Oppervlakkig

De enige reden waarom je een crush op hem hebt, is omdat hij superknap is. Als je zelfs niet weet hoe hij als persoon is of je vindt zijn persoonlijkheid zelfs niet leuk, waarom zou je dan ooit iets met hem willen beginnen? Er bestaan genoeg andere knappe kerels die wél leuk zijn en die je wel kan leren kennen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.