Home Love Daten GEWELDIG: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

GEWELDIG: Tinder stuurt deze twee hopeloze gevallen zelf op een eerste date

© Twitter

Ah, die gênante eerste gesprekken op Tinder. We love it! En wij houden nog meer van het gesprek tussen Michelle en Josh. Ze stuurden elkaar de laatste drie jaar amper elf berichtjes. Maar één ding is zeker: deze twee zijn gemaakt voor elkaar.

Drie jaar geleden vond Josh Avsec de moed om een conversatie met Michelle Arendas te beginnen op Tinder. Twee maanden later reageerde Michelle voor de eerste keer. ‘Sorry, mijn batterij was plat’, liet ze hem weten. Pas twee maanden later stuurde Josh opnieuw iets terug. ‘Sorry, ik stond onder de douche.’ De twee vinden altijd een hilarisch excuus waardoor ze na een lange tijd opnieuw met elkaar kunnen praten. Josh zwierde het gesprek op Twitter en zijn tweet kreeg al meer dan 40.000 likes. Check zeker de verschillende data!

Korte metten

Josh en Michelle houden dit spelletje al drie jaar vol en hebben elkaar nog nooit in reallife ontmoet, maar daar moet dringend verandering in komen. En dat vond Tinder ook! De datingapp zag de tweet van Josh passeren en deed een gulle gift.

En jawel, Josh antwoordde binnen de 24 uur met een droombestemming. Tinder lijkt zich ook aan zijn afspraak te houden, want het stuurt de twee tortelduifjes richting Hawaï. Of ze nu echt samen op het vliegtuig zullen stappen, is nog niet duidelijk. Fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.