Home Love Daten UH-OH: deze nieuwe datingtrend is écht niet leuk

UH-OH: deze nieuwe datingtrend is écht niet leuk

datingtrend
Foto: We Heart It

Als we ‘nieuwe datingtrend’ horen, worden we al een beetje bang. En terecht! Ghosting klinkt ons het bekendst in de oren (fenomeen waarbij je datet met iemand, maar hij/zij plots van de aardbodem verdwijnt) maar nu is er ook stashing, en dat klinkt al even gemeen als ghosting!

Stashing

Date je al een aantal maanden met je nieuwe vriendje, maar heeft hij je nog nooit voorgesteld aan zijn familie en zelfs niet aan zijn vrienden? Praat hij nooit over je tegen hen? Verschijn je nooit op zijn Instagram, terwijl hij al honderden keren op die van jou staat? Dan is de kans groot dat je gestasht wordt! Stashing betekent namelijk dat hij je met opzet weghoudt van zijn sociale leven. Hij houdt je dus volledig voor zichzelf.

Awww, schattig zou je denken. Not! De reden waarom je gestasht wordt, is omdat hij dan kan doen alsof jullie niet echt samen zijn. Het is alsof je zelfs niet bestaat. Verschrikkelijk gemeen dus!

Confronteer hem

Als je het gevoel hebt dat dit jou overkomt, probeer er dan over te praten met hem en vraag hem waarom hij het doet. Doe dit natuurlijk alleen als de signalen echt overduidelijk zijn! Als jullie nog maar een week samen zijn, is er geen reden voor paniek. Aan zijn reactie zal je meteen merken of hij het met opzet doet of niet. Als hij je helemaal gek verklaart, maar er zijn bewijzen genoeg, dan weet je natuurlijk het antwoord.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.