Home Fun Van té schattig tot te veel informatie: dit zijn de typen koppels...

Van té schattig tot te veel informatie: dit zijn de typen koppels die je vindt op sociale media

Sommige koppels zijn iets subtieler dan anderen...

sociale media
© Getty

Verliefd zijn, is heerlijk. Je wil het van de daken schreeuwen! Of anno 2019: van de sociale media. Al zijn sommige koppels daar net iets subtieler in dan anderen. Dit zijn de typen koppels die je vindt op Facebook en Instagram.

1. Het ‘zijn zij eigenlijk nog wel samen?’-koppel

Je kent het type wel. Ze zijn zo casual met elkaar dat je zou denken dat ze gewoon vrienden zijn. Ze delen af en toe een foto van hen samen op reis, maar dat zal nooit een selfie zijn waarop ze staan te kussen of zo. Ze houden hun liefdesleven liever privé.

Bijschrift op Instagram: ze doen vaak niet eens de moeite om een bijschrift te verzinnen en bewerken hun foto’s zelfs niet met een filter, zó low-key zijn ze dus.

2. Het openhartige, maar coole koppel

Dit soort koppel is steeds stijlvol. Een selfie van hen beiden waarin ze naar elkaar lachen, haalt makkelijk 70 likes. Verwacht onder hun foto’s zeker commentaren te vinden zoals ‘YOU GUYS!!! ?’. En eerlijk? Je kan niet anders dan van deze tortelduifjes te houden, ze zijn gewoon té schattig.

Bijschrift op Instagram: verwacht een casual ‘Dinner date ?’.

View this post on Instagram

:( we love you always chub 👼🏼🐈

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

3. Het selfiestick-koppel

Ze hebben een selfiestick, en ze zullen ‘m gebruiken ook! Of ze nu op reis gaan, of gewoon naar de supermarkt: dit koppel laat geen kans onbenut om de stick boven te halen en een selfie te maken.

Bijschrift op Instagram: ‘Zalig relaxen met bae ? ? ? #relax #chill #backtorealitytomorrow’

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

4. Het ‘hier is een slaapselfie van ons’-koppel

Ok, wij zijn in de war. Als ze aan het slapen zijn – écht aan het slapen zijn – wie nam dan de foto? Hun kat? En wanneer ze niet aan het slapen zijn, waarom doen ze dan alsof? Je snapt er niets van. ‘Het zijn wel mooie slapers’, denk je dan. ‘Zou ik er ook zo mooi uit zien wanneer ik slaap?’ Je neemt een foto om het te testen. Nope, niet dus.

Bijschrift op Instagram: ‘Broodnodig dutje met mijn schatje ?? #zondagchilldag #slaaaap’

5. Het ‘bij ons draait het allemaal om woorden’-koppel

Geen oneindige stroom aan selfies waarop ze staan te kussen en knuffelen. Bij dit type koppel draait het allemaal om woorden. Zo schrijven ze vaak ontroerende odes aan elkaar als bewijs van hun liefde. Soms is dat een quote uit ‘The Notebook’, maar ze citeren ook lyrics van romantische liedjes.

Bijschrift op Instagram: ‘Ik realiseerde me dat ik aan je dacht en vroeg me af hoe lang je al in m’n hoofd zit. Dan besefte ik het: sinds ik je leerde kennen, heb je m’n gedachten nooit verlaten.’ Yup, diepe poëzie als je ’t ons vraagt?

6. Het ‘ze zouden even goed een gemeenschappelijk account kunnen delen’-koppel

En nee, dan hebben we het niet over een bankrekening, maar wel over een account op Instagram en Facebook. Wanneer je hun accounts vergelijkt, merk je dat ze zo goed als altijd koppelfoto’s posten. Vaak zelfs gewoon exact dezelfde! Ze zijn net een Siamese tweeling, zoals avocado en toast.

Bijschrift op Instagram: Ze gebruiken constant ‘wij’. ‘Wij gingen vandaag chillen in het park, en daarna effe naar McDonalds ? ? #yummy #honger #we haddenhetverdiend’

7. Het ‘Serieus? Get a room’-koppel

Je neemt geregeld een screenshot van hun foto’s en stuurt ze door naar je vriendinnen, die dan meteen antwoorden met ‘Yep, had het al gezien’. Kijk, er is niets mis met een passionele relatie, maar wow, er zijn grenzen!

Bijschrift op Instagram: ‘Mis je al ? Kan niet wachten tot het weekend is ? #datenight #mineforever #wantyou’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.