Home Love Daten 7 tekenen dat je een slechte kusser bent

7 tekenen dat je een slechte kusser bent

slechte kusser
Foto: Pinterest

Niemand zal het willen toegeven, maar er is een kans dat je gewoon niet zo’n goede kusser bent. Misschien ben je te zenuwachtig, denk je aan compleet andere dingen of volg je élke tip over kussen in één keer op. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je dat voor altijd zal blijven! Dit zijn zeven tekenen dat jij nog wat aan je zoentechniek moet schaven.

1. Je haalt je kauwgom niet uit je mond

Natuurlijk wil je een frisse adem en dan kan kauwgom je redding zijn. Maar vergeet het dan niet uit je mond te halen wanneer het moment nadert. Grote kans dat je lover jouw kauwgom niet in zijn mond wil hebben.

2. Degene die je zoent leunt steeds meer naar achter

Als een kus goed is, is je lief eerder geneigd om steeds meer naar voren te leunen. Merk je dat hij meer naar achteren gaat? Dan kan dat een teken zijn dat hij er liever mee stopt. Vraag hem wat er aan de hand is zodat jij ook weet waar je de volgende keer op moet letten.

Beeld: Giphy.com

3. Je laat je handen hangen

Hoewel het kussen met je lippen gebeurt, betekent dat niet dat je je handen gewoon naast je moet laten hangen. Het is begrijpelijk dat je armen op dat moment echt een last aan je lijf kunnen lijken, maar probeer er meer uit te halen!

4. Je laat je tong overuren draaien

Door je tong verkeerd te gebruiken, kan je al snel als een slechte kusser gezien worden. Je moet de binnenkant van zijn mond natuurlijk niet schoonlikken. Laat je leiden door zijn tong en doe het rustiger aan.

Beeld: Giphy.com

5. Je tanden botsen vaak tegen die van hem

Dat jullie tanden botsen wil natuurlijk niet meteen zeggen dat je een slechte kusser bent, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal. Maar als je merkt dat het heel vaak gebeurt, moet er iets veranderen. Het is niet alleen awkward, het kan ook nog eens pijnlijk worden. Misschien komt het omdat je er te veel kracht op zet, of omdat je mond te wijd open is.

6. Jullie kus is chaotisch

Wordt het zó een zooitje dat je er nog net geen dweil bij hoeft te pakken? Doe het dan wat rustiger aan, want het is geen wedstrijd. Doe vooral waar jij je gemakkelijk bij voelt.

7. Je lippen zijn droog

Hoewel jij het misschien minder merkt, kan je lover zich wel erg irriteren wanneer je hele droge/kapotte lippen hebt. Je hoeft natuurlijk niet lippen zo zacht als een veertje te hebben, maar een beetje verzorging is al zo gedaan. Bekijk hier tien tips om droge lippen tegen te gaan!

Beeld: Giphy.com

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.