Home Love Daten ‘You-turning’ à la Ariana Grande en Pete Davidson is de allernieuwste datingtrend

‘You-turning’ à la Ariana Grande en Pete Davidson is de allernieuwste datingtrend

Bij deze datingtrend zijn vrouwen iets vaker de ‘schuldige’.

datingtrend
© Photo News

Een nieuw jaar, een nieuwe datingtrend. Helaas is you-turning niet de ideale manier om 2019 op een leuke wijze in te zetten.

We kwamen de afgelopen jaren al heel wat datingtrends tegen, de ene nog verschrikkelijker dan de andere. Van you-turning wordt de hopeloze romanticus in onszelf helaas ook niet echt vrolijk. Bij dit fenomeen begint alles nochtans supergoed. Je ontmoet iemand en jullie lijken echt voor elkaar gemaakt.

De liefde is groot en dat schreeuwen jullie ook van de daken (of van alle sociale media), ook al zijn jullie eigenlijk nog maar een paar weken samen. Jammer genoeg verdwijnen die vlinders en kriebels even snel als ze gekomen zijn. Vandaar ook de naam you-turning, wat verwijst naar een U-bocht. Alleen draai je hier dus niet met je auto, maar keer jij je volledig weg van je geliefde.

Extra harde klap

Omdat jullie in het begin zo gek waren op elkaar en alles enorm intens beleefden, komt de klap om plots uit het niks gedumpt te worden extra hard aan. Een ‘you-turner’ is ook niet gemakkelijk te herkennen, want het is geen overduidelijke player die met veel verschillende mensen datet en ze na een paar keer laat vallen. Integendeel, hij zal het in de eerste week al hebben over zijn vrienden en ouders ontmoeten waardoor je net denkt dat hij het serieus meent.

Ariana Grande en Pete Davidson

Een mooi voorbeeld van you-turning was de relatie van Ariana Grande en Pete Davidson. Ze sloegen onmiddellijk tientallen stappen van een normale relatie over. Zo waren ze al na een aantal weken verloofd en lieten ze dolverliefd tattoos zetten die naar elkaar verwezen. Na een vijftal maanden trokken ze geheel onverwacht de stekker eruit. De zangeres is trouwens geen uitzondering, want bij deze datingtrend zijn vrouwen iets vaker de ‘schuldige’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.