Home Schoenen Boots Style steal: Cara Delevingne

Style steal: Cara Delevingne

Cara Jocelyn Delevingne is een van de meest succesvolle modellen van het afgelopen jaar. Ze is nog maar 22 jaar, maar heeft al behoorlijk wat bereikt. Zo was zij het gezicht voor Burberry en DKNY. Ze doet ook acteerwerk en heeft al in een aantal films gespeeld. Cara heeft een eigenzinnige stijl, daar houden we van! Pamela laat jou zien hoe jij Cara’s look kunt krijgen!


Cara draagt vaak stoere kleding en heeft ook een beetje een Tomboy stijl. Dat is bij deze look ook zo. De look bestaat uit eenvoudige items en waarschijnlijk heb je deze ook al in je garderobekast hangen. Het spijkerjasje zorgt voor een stoer effect en is lekker warm voor tijdens de winterdagen. De boots met gespen maken deze look helemaal af. Kun je geen boots met gespen vinden? Ga dan voor veterlaarzen. Tip; draag net als Cara je veters eens los, voor een nog stoerdere look! Bekijk hier waar je deze items kunt kopen.

Bekijk meer zoektochten naar celebrity outfits en laat je inspireren. Heb jij zelf een outfit gespot en heb je geen idee waar je ‘m kunt shoppen? Upload je foto en een community van fashionlovers, bloggers en experts gaat jou op zoek!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.