Home Schoenen High heels Stevig en stabiel met je blokhak!

Stevig en stabiel met je blokhak!

Hakken, ze zijn er in allerlei soorten, maten en hoogtes. Dat laatste kan bij menig vrouw nog wel eens voor problemen zorgen. Niet elke vrouw kan even charmant overweg met hoge hakken. Voor degene die niet zo’n held(in) is op hakken hebben we goed nieuws! De blokhak is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Pamela vertelt je meer over deze hakken en waar je ze kunt shoppen!


Heel fijn dat de blokhakken weer terug zijn! Deze zijn toch wel een stuk eenvoudiger om je evenwicht mee te bewaren en een hele avond mee vol te houden. Een van de bekendste modellen is misschien wel de Lita van Jeffrey Campbell, waar al veel celebs op zijn gespot. Ben jij niet zo een held op hakken? Ga dan op zoek naar een mooi paar blokhakken! Dit is echt niet meer truttig, maar super fashionable. Hier kun je de leukste blokhakken shoppen!

Ben jij een echte Fashionista en wil je altijd en overal kunnen shoppen? Jouw droom wordt werkelijkheid met Swipe & Shop! Dit is een fashionapp waar je de leukste items van al jouw favoriete webshops kunt bekijken. En dat allemaal vanuit je smartphone. Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.