Home Sieraden Armbanden Favorieten sieraden: Revival London

Favorieten sieraden: Revival London

Voor mijn verjaardag vroeg ik aan mijn familie een aantal sieraden van het merk Revival London. Revival London koop je bij V&D, en het is sinds kort mijn favoriete sieradenmerk. Ik had het gelukt dat er mega sale was bij V&D waardoor de meeste sieraden van het merk 70% korting hadden. Door die fijne kortingen ben ik ongelooflijk verwend door mijn familie, en heb ik erg veel mooie sieraden van dit merk gekregen die ik graag aan jullie laat zien.

Als eerst kreeg ik deze mooie sieraden. Ringen, kettingen en oorbellen met een groter diamantje in het midden en kleinere diamanten eromheen. Aangezien ik geen kleur kon kiezen heeft mijn familie van elke kleur wat mee genomen. Superlief! Ik heb de steentjes in de kleur roze, zwart en blauw.

Ook kreeg ik twee setjes kettingen. Je moet er van houden, maar ik ben er elk geval helemaal weg van! Het is iets wat ik namelijk al heel lang zocht. Mijn familie weet ondertussen wel wat mijn smaak is. Vooral het linker setje vind ik erg mooi!

Op de een of andere manier raak ik altijd mijn ringen kwijt. Hoog tijd voor een aantal nieuwe! Ik heb ze nu slechts twee keer gedragen en helaas zijn ze al helemaal verkleurd. Geen aanrader dus jammer genoeg, hoe leuk ze ook zijn!

Deze oorbellen vond ik echt prachtig! Ik hou hier wel van! Ookal heb ik al veel vergelijkbare oorbellen, mijn familie heeft mij hier zeker erg blij mee gemaakt. Ook met het armbandje ben ik erg blij. Meestal draag ik niet van dit soort armbanden, maar de kleur vind ik wel erg mooi.

Als laatst kreeg ik deze twee setjes armbanden. Dit zijn denk ik toch wel mijn favoriete sieraden die ik heb gekregen voor mijn verjaardag! Veel van dit soort armbandjes gaan bij mij helaas kapot. Gelukkig heb ik nu weer een paar nieuwe die het hopelijk wat langer volhouden. Vooral de bovenste drie armbanden vind ik erg mooi!

Voor iedereen die wat sieraden wil inslaan kan ik als tip meegeven dat de V&D sieradensale heeft. Misschien zit er wat moois voor jou tussen!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.