Home Sieraden Armbanden Most worn things – April

Most worn things – April

Het is inmiddels alweer mei en de maand april is voorbij gevlogen. Deze maand sta ik stil bij wat ik het meeste heb gedragen of wat mijn favoriete styling items waren.

I like to switch things up, maar er zijn altijd wel dingen die net iets meer geliefd zijn dan andere gedurende de maand.  Ik heb een selectie gemaakt van de 5 items die ik afgelopen maand het vaakst heb gedragen.
IMG_9334
Allereerst heb ik deze combinatie van kleine zilveren ringetjes non stop in mijn oren gedragen. Het is minimalistisch and I love it.  Ze zijn zo klein, je kunt er prima mee slapen en douchen. Soms draag ik ze dagen achter elkaar. Ik heb geen last van irritaties omdat ze van echt zilver zijn. Heb je soms wel last van irritaties? check dan snel deze handige tip!
IMG_9350
Dit zwarte jurkje van Forever 21 heb ik de afgelopen maand met veel plezier gedragen. Het was nog net geen weer voor luchtige zomerjurkjes, maar ik combineerde dit met een legging en sweaters. Met een little black dress kun je haast nooit de fout in gaan en er valt eindeloos mee te combineren.

Ik kan geen genoeg krijgen van the little black dress en koop ze het liefst in alle varianten. Ik heb hier ook weer zo’n prachtig exemplaar gevonden. Wishlist!

IMG_9354
Speaking of sweaters: de afgelopen maand viel het me op dat ik vaak naar comfy sweaters greep. Vooral als ik haastig de deur uit moest en niet zo veel tijd had om een hele outfit bij elkaar te stylen. Mijn favorieten waren deze zwarte Black Coffee sweater van de Bershka…

IMG_9357
En deze lange trui van de Mango. Hij zit heerlijk en is voorzien van een metallic glans. Superleuk voor een “nonchalante oversized” look.

IMG_9365
Op de achterkant van de tui lopen van boven naar beneden kleine knoopjes.

IMG_9374 IMG_9377
cover

Mijn meest gedragen schoenen van april zijn zonder twijfel deze biker boots van de H&M. Ze geven elke outfit een edge en zijn voorzien van buckle sluitingen.

Je vindt hier ook toffe biker boots.

IMG_9367
En als laatste deze combinatie van drie kettingen. Ze zijn allemaal even lang, maar door ze dubbel om mijn nek te slaan creëer ik laagjes.

FotorCreated
Kettingen van touw zijn hot. Ik heb hier een hele leuke look-a-like gespot.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.