Home Sieraden Armbanden OOTD: dagje Antwerpen

OOTD: dagje Antwerpen

Laatst besloot ik met een vriendin om een dagje naar Antwerpen te gaan. Omdat we de hele dag op pad zouden zijn, droeg ik een comfortabele outfit. Ik combineerde nieuwe items met spulletjes uit de kringloop winkel.

3 4

Het gestreepte shirt en de spijkerblouse komen van de kringloop. Ik ben ontzettend blij met deze aankopen! In totaal betaalde ik er slechts € 1,50 voor en ze horen bij mijn favoriete kringloopitems. De zwarte broek kocht ik laatst bij H&M en de hoed komt van Topshop. De laatste tijd probeer ik steeds vaker een hoed te dragen omdat ik ze stiekem erg leuk vind.

5

Doordat het die dag zulk mooi weer was,  was de hoed extra handig omdat de zon zo niet constant in mijn gezicht scheen. Toen het op een gegeven moment wat warmer werd, heb ik mijn spijkerblouse om mijn middel geknoopt. Het is een wat simpele outfit, maar dat vind ik persoonlijk juist handig als je op zo’n city trip de hele dag rondslentert. Door er een hoed of andere leuke accessoires aan toe te voegen, geeft je je outfit net dat beetje extra.

6

Heb jij nog een trip op de planning staan? Wat draag jij dan het liefst?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.