Home Sieraden Armbanden Tip: sieraden opbergen met servies

Tip: sieraden opbergen met servies

Als vrouwen moeten we eraan geloven, accessoires, sieraden, parfumflesjes… we krijgen er maar geen genoeg van en ze blijven zich maar opstapelen. Soms weet je gewoon niet meer waar je al jou precious possessions moet laten. Sieradendoosjes, planken en zelfs sieradenhangers raken op een gegeven moment vol… Wel eens gedacht om glazen servies te gebruiken als opbergplaats?


Ik heb het natuurlijk niet over basic borden en schalen, maar over dat mooie servies waar je taarten, muffins en cupcakes op presenteert als je een feestje of high tea organiseert.

Deze schalen en potjes zijn een super leuk alternatief voor je standaard sieradendoosjes en ze hoeven je niet eens zoveel te kosten! Neem een kijkje in de vitrine van je moeder of oma om te kijken wat daar nog ligt. Of koop ze voor een prikkie van een prijs. De grote glazen schaal en het kleine opberg vaasje met deksel heb ik gescoord bij de Action.  De kleine roze presentatie schaal komt van het tuincentrum en het glazen bord heb ik gespot bij de kringloop.

Sieraden opbergen

Doordat het glas van het servies transparant is, zorgt dit voor een mooi effect zodra je ze vult met al jou gekleurde armcandy. Het vangt het licht mooi op en weerkaatst de kleuren van je sieraden.

Deze schaal is een echte eyecatcher op mijn kaptafel en er passen lekker veel armbanden in. De deksel is overigens super handig want dat houdt het stof buiten en ziet er chic uit.

Het glazen bord heb ik op mijn nachtkastje staan. Hier op liggen de sieraden die ik dagelijks of het meeste draag. Ik drop hier altijd mijn sieraden die ik nog om heb op voordat ik m’n bed in duik.

Parfum opbergen

Niet alleen sieraden maar ook kleine parfumflesjes kun je leuk opbergen met servies. Mijn parfum collectie is inmiddels al behoorlijk uitgebreid, wat dus betekende dat ik meer opberg plekken nodig had. Mijn grote flessen staan nog altijd op display om mijn kaptafel, maar voor de kleintjes is dit servies perfect!

Stal je kleine 10ml flesjes op een presenteer schaaltje. Dit staat veel leuker dan dat ze gewoon op je plank staan.

Maak je vaak een tripje naar de Douglas of de Ici Paris? Dan ken je dit probleem wel. Voor je het weet heb je meer parfummonstertjes dan je dacht. Dit kleine vaasje heeft het ideale formaat voor al die mini parfum tubes. Leuk om elke dag even in te graaien en zo elke keer weer een nieuw luchtje te ontdekken!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.