Home Fun COOL: Snapchat heeft 4 zalige nieuwe functies

COOL: Snapchat heeft 4 zalige nieuwe functies

Snapchat
Foto: Snapchat
Na de vele Snapchat-updates zoals chatten, een verhaal opnieuw afspelen, filters gebruiken, you name it, zijn er nu nog vier nieuwe functies. Je kan namelijk binnenkort groepsgesprekken starten op de app, liedjes Shazammen, gesprekken en foto’s uitknippen en een verfborstel gebruiken. Wowww

Groepschat

We waren natuurlijk allemaal super excited toen de chatfunctie er kwam op Snapchat. En nu wordt die zelfs nog beter! Een functie waarvan we niet wisten dat we die ooit nodig hadden: groepsgesprekken. Snapchat laat je chatten met meer dan zestien vrienden tegelijk. Je kan een groep aanmaken terwijl je een Snap stuurt of als je een nieuw chatgesprek aanmaakt. Get ready to be amazed! Eens de groepschat is aangemaakt, kan je die een nieuwe naam geven.

Als we het goed begrijpen, wordt het groepsgesprek na 24 uur weer verwijderd. Je kan natuurlijk net als bij een gewone chat ingedrukt houden en het gesprek opslaan. Natuurlijk blijven de stickers, bitmojis, spraakgesprekken en de andere coole tools beschikbaar!

Selfie als sticker

Naast de groepschat komen er ook nog drie andere leuke functies. Je kan onder andere een stuk uit je foto knippen en er een sticker van maken die je kan opslaan op je account. Stickers gemaakt van selfies?! WhaaaatSo cool.

Daarnaast komt er ook een ‘paintbrush‘-functie. Wat we hieronder mogen begrijpen, is nog niet helemaal duidelijk, maar het klinkt alvast té gek!

Samenwerking met Shazam

En last but not least, Snapchat is een samenwerking aangegaan met Shazam. Say what?! Jep, that’s right, vanaf nu kan je via Snapchat een lied Shazammen. Druk gewoon even je camerascherm in terwijl er een liedje speelt, laat los en Snapchat doet voor jou het werk! Als de naam van het liedje verschijnt, kan je er verschillende dingen mee doen. Je kan net zoals op Shazam zelf een preview beluisteren, de songtekst zien, de Vevo-video bekijken en gelijkaardige liedjes zien. Gedaan met switchen van schermen en wachten tot Shazam eindelijk is geladen. Woehoew!

Supercool en leuk, maar het belooft niet veel goeds voor onze batterij. Hou die powerbank maar dichtbij je dus. Sniffff! Toch zijn we hier zóóóó blij mee. Let the game begin!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.