Home Celebs Dit Instagramtrucje is hét geheim achter de perfecte selfies van de sterren

Dit Instagramtrucje is hét geheim achter de perfecte selfies van de sterren

Instagram
Foto: Instagram @patrickta
Bewerk jij ook je foto’s in andere apps vooraleer je ze flawless genoeg vindt om op Instagram te gooien? De sterren doen dat naar ’t schijnt niet zo. Make-upartiest Patrick Ta, die werkt met onder andere Ashley Benson, Kim Kardashian en Gigi Hadid, heeft het geheim van één simpele filter verklapt waarmee je onmiddelijk een stunning selfie hebt. Al zal je hem niet vinden tussen Juno, Aden en Amaro…

Shay Mitchell, Kourtney en Kim Kardashian, Jessica Alba, Chrissy Teigen en ga zo maar door. De lijst van bekende beauties wiens make-up Patrick Ta verzorgt, is eindeloos. Als iemand weet hoe je aan een perfecte foto komt, is hij het wel.

Vandaag is rood…de kleur van jouw filter

Patrick verklapte aan PopSugar dat het enige effect dat je nodig hebt om je selfie nog beter te maken, de rode filter is. Een roodachtige gloed over je gezicht zou je gezichtstrekken benadrukken en je make-up beter doen uitkomen, zonder dat je er super bewerkt uitziet.

Het is het trucje die Patrick zelf altijd gebruikt wanneer hij een foto van pakweg Gigi Hadid of Kylie Jenner neemt na een make-upsessie. En we kunnen je zeggen: z’n Instagrampagina staat vól met flawless – met rode filter bewerkte – foto’s.

@gigihadid

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

EXPOSED @kyliejenner #makeupbypatrickta

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

Baby Girl @shaym Lashes By @esqido Lipstick By @armani "202" Foundation By @tomford Cream

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

Hoe doe je het?

Zoals we al zeiden, staat het rode effect niet tussen je normale filters. Wanneer je een foto uploadt, moet je naar ‘Bewerken’ gaan, wat naast ‘Filters’ staat. Je gaat dan naar ‘Kleur’ en kiest rood. Door nog eens te tikken, kan je de intensiteit van de kleur aanpassen. Wat denk je: flawless of toch een flop? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.