Home Celebs Celeb News 5 dingen die ons te wachten staan in het tweede seizoen van...

5 dingen die ons te wachten staan in het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’

13 Reasons Why
Foto: Netflix

Deze week lieten we jullie al weten dat er een tweede seizoen van de Netflix-serie ‘13 Reasons Why‘  komt. We wisten nog niet waarover dat zou gaan, maar nu dus wel! In een interview met Entertainment Weekly deelde showrunner Brian Yorkey details over wat fans kunnen verwachten. Gedaan met speculeren, we weten eindelijk wat er gaat komen in het nieuwe seizoen.

1. Hannah speelt sowieso mee in seizoen 2

De vraag die iedereen zich stelt is wie verantwoordelijk is voor de dood van Hannah. Is er wel iemand verantwoordelijk? Om die vraag te beantwoorden word je terug meegenomen naar het verleden, dus ook naar Hannahs verleden. Heel wat gaten zullen opgevuld worden met details die we in seizoen 1 nog niet te zien kregen.

2. Hannahs klasgenoten doen hun kant van het verhaal

De tapes zijn misschien allemaal afgespeeld, maar dat betekent niet dat het verhaal voorbij is. Elke tape gaat over iemand en die persoon heeft ook zijn of haar eigen verhaal. Volgens Brian Yorkey zagen we enkel Hannahs versie van het verhaal, terwijl er heel wat meer te vertellen is over de andere personages. Met andere woorden: we krijgen waarschijnlijk een antwoord op al ons vragen. Yesss!

3. Jessica speelt een grote rol

In het tweede seizoen zullen we zien hoe Jessica weer naar school gaat en probeert om te gaan met wat haar overkomen is. In het eerste seizoen zagen we Bryce wegkomen met wat hij gedaan heeft, maar goed nieuws: Brian Yorkey hoopt ook op gerechtigheid! Dus dan komt dat er toch door, he? Toch? Please.

4. Hannah is geen commentator meer in het verhaal

Maar iemand anders neemt die rol over! Wie dat zal zijn, is nog niet duidelijk.

5. De tapes komen niet terug 

Maar er komt een ander soort analoge technologie in de plaats… Wij zijn benieuwd wat dat zal zijn!

Netflix postte zelf ook nog wat details over het nieuwe seizoen van ’13 Reasons Why’ op Twitter.

Laat het nieuwe seizoen maar komen, want wij kunnen alvast niet meer wachten.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.