Home Televisie Dit moet je weten over de nieuwe afleveringen van ‘Awkward’ en ‘Faking...

Dit moet je weten over de nieuwe afleveringen van ‘Awkward’ en ‘Faking It’

Awkward
Foto: @mtvnl (Instagram)
Woensdag is ongetwijfeld onze favoriete weekdag. Die vrije namiddag wordt niet gespendeerd aan huiswerk (as if), maar staan wél volledig in het teken van de avonturen van onder andere Karma en Tamara in de series Faking It en Awkward. Ook wij zaten gisterenavond voor de buis, en zijn helemaal fan van de nieuwe afleveringen.

In Awkward is er ondertussen al een jaar voorbij en Faking it start opnieuw na de zomervakantie. Er is dus veel gebeurd en dat vraagt om een overzicht!

Awkward

Jenna
Het middelbaar is voorbij (we wish) en iedereen gaat naar de universiteit. Jenna heeft er al een jaartje op zitten, en heeft er ondertussen een klein zusje bij. Bovendien heeft de brunette ook een neuspiercing! Ze wist een stage te strikken, maar daar staat nog een behoorlijke verrassing op haar te wachten. Ex-vriendje Luke is terug en wat is er aan de hand met haar all time crush Matty? De twee waren dolverliefd, maar hebben elkaar nu nog maar bitter weinig te zeggen. Wij voorspellen maaajor drama!

Tamara
Tamara is fabulous as ever en is ondertussen beste vriendinnen met mean girl Sadie. De twee zijn niet op hun momentje gevallen en vormen zo een hilarische combinatie. Beide dames zijn trouwens opnieuw single. Bye bye Adam en Sergio!

Matty en Jake
Ook onze favoriete boys zijn weer terug. Matty heeft een nieuw lief en is helemaal niet gelukkig met de aanwezigheid van Jenna. Jake is opnieuw close met Lissa. De twee waren vroeger al een koppel en Lissa woont in bij de ouders van Jenna. #awkward

Faking it

Karma
Karma had tijdens de zomer een bijbaantje bij het plaatselijke zwembad en is nu BFF’s met frenemy Shane. Met wie kan ze het momenteel minder vinden? Haar ex-liefje Liam en bestie Amy. Is het gemeend of is ze het aan het faken?

Amy
Amy was dolverliefd op haar beste vriendin Karma, maar kreeg maar geen antwoord op haar gevoelens. Daarom besloot ze om tijdens de zomervakantie een kleine pauze in te lassen. Nu ze terug is, hoopt ze dat alles weer zal zijn zoals vroeger. BFF Karma is het daar niét meteen mee eens.

Liam
Hottie van dienst, Liam, was dan weer op zoek naar zijn vader. Deze vond hij met behulp van zijn nieuwe vlam. Al voorspellen wij nog een aantal romantische momentjes met Karma. Hij is namelijk duidelijk jaloers op haar nieuwe crush. Oude liefde roest niet …

Lauren
De blondine had in het vorige seizoen heel wat issues met het feit dat ze intersex is. Uiteindelijk kwam Lauren ervoor uit en nu is ze er zelfs trots op. In het derde seizoen gaat ze op zoek naar nieuwe vriendinnen én daar vinden zelfs audities voor plaats. We kid you not.

Shane
Shane is in de eerste aflevering duidelijk the man in the middle. Hij is goed bevriend met Karma, maar wil zijn vriendschap met Liam niet verraden. Bovendien is hij ook altijd close geweest met Amy. Wij zijn benieuwd hoe hij dit allemaal gaat combineren!

Nog meer nieuws over jouw favoriete series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.