Home Televisie Het is gebeurd: eindelijk weten we wie A.D. is in ‘Pretty Little...

Het is gebeurd: eindelijk weten we wie A.D. is in ‘Pretty Little Liars’

Lezen op eigen risico! #spoilers

Pretty Little Liars
Instagram: lucyhale

Na zeven seizoenen is het moment van de waarheid ein-de-lijk aangebroken. Gisteren werd de laatste aflevering van ‘Pretty Little Liars’ uitgezonden en weten we dus wie A.D. is. OH. MY. GOD!

Heb je de aflevering nog niet gezien en heb je geen zin in spoilers? Dan kan je dit artikel maar beter sluiten, maar wij hebben een flauw vermoeden dat je stiekem wél wil weten wie er achter die zwarte hoodie schuilt.

Mysterie opgelost

En het is… de tweelingzus van Spencer! Mary Drake was in verwachting van een tweeling en heeft twee dochters op de wereld gezet. Spencer werd geadopteerd door de familie Hastings, maar deze hadden geen weet van haar tweede dochter Alex (A.D.). Alex werd geadopteerd door een familie in Engeland maar toen bleek dat ze enkele ‘probleempjes’ had, heeft haar gezin haar aan een weeshuis gegeven.

Het is door Wren dat Alex ontdekt heeft dat ze familie had in Rosewood. De knappe dokter was de tweelingzus van Spencer tegengekomen op café in Engeland zonder te weten wie ze eigenlijk was. Wren en Alex hebben samen een korte relatie gehad en zo is ze alles te weten gekomen over Spencer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toen Alex gehoord had dat Charlotte (haar halfzus) vermoord was, is ze teruggekeerd naar Rosewood om wraak te nemen. Verder had ze het ook gemunt op de liars omdat ze jaloers was op hun leven samen. Ze hadden immers de vrienden en familie die zij nooit gehad heeft.

The end

Het doel van Alex was om de plaats van Spencer in te nemen, maar dit is uiteindelijk niet gelukt. Ze had de hulp van Mona ingeschakeld, maar dit bleek achteraf een vergissing te zijn. Ze dacht dat de brunette haar ging helpen, maar eigenlijk is het Mona die A.D uiteindelijk wist te vinden. Samen met de liars en hun vriendjes wisten ze haar net op tijd te ontdekken en gelukkig wist Toby meteen wie de échte Spencer was.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.