Home Televisie “Karma who?” Iedereen lijkt Karma vergeten te zijn in ‘Faking it’

“Karma who?” Iedereen lijkt Karma vergeten te zijn in ‘Faking it’

Faking It
Foto: @MTV (Instagram)
De zomer is voorbij in Faking it en niets is meer zoals het ooit was. Liam heeft een nieuw lief, Amy trekt op met Lauren, en Karma die zit tijdens de middagpauze alleen aan de lunchtafel. Poor thing! En dan is er nog Shane die het midden probeert te houden tussen al dat geruzie.

Mean Girls 2.0

Ruzie met je BFF is nooit leuk. Zeker niet als ze probeert om je jaloers te maken door veel op te trekken met iemand anders. Amy en Lauren doen hun uiterste best om Karma jaloers te maken door te doen alsof ze de tijd van hun leven hebben. Seriously, Regina George uit Mean Girls zou er nog iets van kunnen leren.

Shane is zijn rol van man in the middle duidelijk nog niet beu en probeert om onze favoriete BFF’s weer te herenigen. Lauren probeert op haar beurt om alles te saboteren, want zij wil Amy voor zichzelf houden.

Voor Karma en Liam lijkt er nog er vleugje hoop te zijn, maar niet als zijn nieuw liefje Zita er iets over te zeggen heeft. Zo verandert haar white party (hoe cool is dat? Willen wij ook wel!) plots in een bar mitswa (een Joods feest dat gegeven wordt voor jongens wanneer ze 13 jaar of ouder worden) voor Liam.

Toch krijgen de twee een grote ruzie over Karma. Zita kust Karma vervolgens en dit recht voor de ogen van Amy. Zij besluit op haar beurt om samen met Lauren een beschamende video over haar voormalige beste vriendin op het internet te plaatsen.

To be continued …

Nog meer nieuws over jouw favoriete MTV-series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.