Home Televisie OH MY: dit ‘Riverdale’-personage werd in een trouwjurk gespot op de set

OH MY: dit ‘Riverdale’-personage werd in een trouwjurk gespot op de set

En ook de gastenlijst is redelijk bijzonder

Riverdale
Instagram: thecwriverdale

De opnames voor het tweede seizoen van ‘Riverdale’ zijn nog maar net begonnen of er zijn al enkele foto’s opgedoken. Ons hoor je niet klagen natuurlijk, maar de gelekte beelden zijn toch wel redelijk bijzonder… Kijk zelf maar!

Op de beelden zie je namelijk dat er een trouwfeest aan de gang is en niemand minder dan Veronica werd gespot in een trouwjurk. Natuurlijk vormt ze samen met Archie hét perfecte koppel, maar is V. niet een beetje te jong om te trouwen?

Wedding bells

En dit is nog lang niet alles, want ook de gastenlijst is opmerkelijk. Zo zit Fred Andrews namelijk op de eerste rij, maar de vader van Archie werd neergeschoten op het einde van het eerste seizoen. Fred kan zijn verwondingen natuurlijk overleefd hebben, maar er is nog een opmerkelijke gast aanwezig tijdens de ceremonie. Jason Blossom, die op geen enkele manier nog in leven kan zijn, werd ook gespot op de set #weird.


We kunnen dus concluderen dat het om een droom gaat, want ook Archie en Jughead hebben voor de gelegenheid een Schotse kilt aangetrokken. Het enige wat we ons dus nog moeten afvragen: om wie zijn droom gaat het nu juist? Zo spannend!

Meer ‘Riverdale’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.