Home Life OMG: keren deze oude bekenden terug naar ‘The Vampire Diaries’?

OMG: keren deze oude bekenden terug naar ‘The Vampire Diaries’?

Foto: Instagram @thecwtvd
Opgepast, ‘The Vampire Diaries‘-fans, als je het achtste seizoen nog niet hebt gezien, lees dan niet verder, spoilers ahead! Ben je té nieuwsgierig, doe het dan maar. Onder andere Tyler Lockwood komt namelijk wééral terug naar Mystic Falls!

We waren er allemaal kapot van toen Damon Salvatore zijn allerlaatste beetje humanity opgaf en Tyler Lockwood vermoordde. En dit keer voor altijd. Of toch niet? Er zijn namelijk foto’s opgedoken van Tyler die oog in oog staat met zijn moordenaar. Wil dat zeggen dat de weerwolf op één of andere manier weer tot leven is gewekt?

Foto: Annette Brown/The CW

Damons onderbewustzijn

In ‘The Vampire Diaries’ kan dat wel af en toe eens gebeuren, zoals je zelf wel weet. Maar nee, jammer genoeg is dat dit keer niet het geval. Maar Michael Trevino, die Tyler speelt, maakt wel even een comeback… in Damons onderbewustzijn! Ook sheriff Forbes zal even in zijn hoofd opduiken. Wij zijn benieuwd hoe dat voor de Salvatore-broer zal uitdraaien.

The Vampire Diaries
Foto: The CW

‘Nostalgia’s a Bitch’

Op het einde van de vorige aflevering zagen we dat bad siren Sybil Damons menselijkheid helemaal teruggaf. Maar we weten allemaal dat met humanity ook schuldgevoel komt! De gepaste titel van de tiende aflevering ‘Nostalgia’s a Bitch‘ zegt genoeg. Wil dat zeggen dat er nog meer bekende gezichten zullen opduiken in Damons gedachten? Als de episode draait om Damons schuldgevoelens zal de lijst van mensen alleszins héééél lang zijn. Arme Damon!

De nieuwe aflevering is vanaf vrijdagavond te bekijken in de Verenigde Staten op tv-zender The CW.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.