Home Life Yay,’Thuis’ is bijna terug! Tijd voor een opfrissing van de hoogtepunten

Yay,’Thuis’ is bijna terug! Tijd voor een opfrissing van de hoogtepunten

Thuis
Foto: VRT
We dachten zoals elk jaar dat we het niet zouden overleven, maar het is ons toch weer gelukt: binnen tien dagen zien we Marianne, Frank, Jana en de rest van ‘Thuis’ al terug. Om er helemaal terug in te komen, maakte Eén een samenvatting van alle zotte, nagelbijtende, dramatische momenten waarvan we vorig seizoen konden smullen. 

Twee maanden later en we zijn nog altijd aan het bekomen van die zotte seizoensfinale van eind juni. Meer nog, we zijn zelfs de dood van Jens en Lukas van meer dan een half jaar geleden nog aan het verwerken! Nog een dikke week tijd hebben we daarvoor, want op maandag 29 augustus krijgen we sowieso een nieuwe dosis drama over ons heen.

In het slechtste geval zijn we niet alleen Hélène, maar ook Marianne én Tom kwijt. Oh boy. Om nog maar te zwijgen van die arme Olivia. Weet je niet meer goed waarover we het juist hebben? De video legt het je klaar en duidelijk uit. Voor de rest van de tijd die we nog moeten wachten, kunnen we maar twee dingen doen: aftellen en blijven bidden voor madam Marianne! En ook een beetje voor Tom. Maar toch vooral #prayforMarianne.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.