Home Tijdschrift Advertorial 7 redenen om We Are Your Friends te kijken!

7 redenen om We Are Your Friends te kijken!

WHAT? Een nieuwe film met Zac Efron? Voordat wij naar de bios rennen, moet we eerst tot de conclusie komen dat hij pas vanaf 27 augustus in de bioscoop te zien is, maar tot die tijd kunnen wij de trailer over en over bekijken toch? Twijfel jij nog of dit wel dé film voor jouw is, dan hebben wij 7 redenen waarom jij We Are Your Friends MOET zien!


1. Zac Efron speelt erin.
Duuuh, dat is wel een van de belangrijkste redenen! Zac en zijn knappe kop brengen ons hoofd op hol. Zwijmel. Zwijmel.


2. Another hottie: Shiloh Fernandez.
Misschien denk je: huh waar ken ik hem nou van? Maar ”Red Riding Hood”, ”Gossip Girl” en Selena’s beau in ”The heart wants what it want”, just to name a few. Nu speelt hij dus ook in We Are Your Friends. Niet verkeerd toch?


3.  De vetste muziek EVER!
DJ’s zijn hipper dan hip en wij als klein kikkerlandje hebben daar een grote invloed op gehad met namen als Tiësto, Afrojack en Armin van Buuren. Zac speelt in de film de 23-jarige Cole die niks liever wil dan een bekende DJ worden. Als hij bevriend raakt met James, een populaire DJ die hem helpt, verandert alles! Je volgt dus Cole zijn journey om de beste DJ ter wereld te worden. Maar of dit zonder problemen gaat?


4. Ooh en de romantiek of course.
Natuurlijk zit jij straks in de bioscoop te zwijmelen bij Zac en zijn tegenspeelster model Emily Ratajkowski die Sophie speelt. Of misschien ook niet, want willen we allemaal niet Zac als onze BF?


5. Supervet! De film wordt geregiseerd door Max van Catfish.
Als je de laatste aflveringen van Catfish hebt gezien, weet je dat Max werd vervangen door verschillende mensen, omdat hij druk bezig was met het filmen van een film. Nou dat was deze film! Max legt alle momenten in Catfish ook supergoed vast, dus dat zal met deze film niet anders zijn.


6. Hadden we Zac al genoemd? 
 *heart-eye emoji* *heart-eye emoji*.


7. Iedereen houdt van een beetje drama toch?
Misschien heb je het liever niet in je eigen leven, maar een film zonder drama kan gewoon echt niet! Cole valt dus als een blok voor Sophie (de GF van James) en zij vindt hem eigenlijk ook wel heel erg leuk. Deze verboden liefde zal waarschijnlijk wel voor heel veel problemen zorgen, maar wij kunnen niet wachten om hierachter te komen!


8. Misschien wil je vriendje ook wel mee!
We know, we know Zac speelt in de film, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat het verboden is voor guys. Als jouw BF van elektronische muziek houdt zal hij een date in de bios zeker kunnen waarderen!

In het kort
We Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood! In de film wil de 23-jarige Cole (gespeeld door Zac) niks liever dan een bekende DJ worden. Natuurlijk gaat dit niet zonder problemen. Vooral niet als hij verliefd wordt op de vriendin (gespeeld door beauty Emily Ratajkowski) van een beroemde DJ. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

Vanaf 27 augustus 2015 kun jij deze film in de bios zien!

Bekijk de trailer hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.