Home Tijdschrift Advertorial Ik ben zwanger, wat nu?

Ik ben zwanger, wat nu?

Wat als je nu zwanger raakt, wat zou jij dan doen? Suzanne raakte onverwacht zwanger en deelt haar verhaal met jou.

Suzanne (18 jaar) staat voor een moeilijke keus. Ze heeft sinds twee maanden een relatie met Tim (19) en ontdekte dat ze zwanger is. “Twee weken geleden had ik ongesteld moeten worden. Ik heb het eerst even afgewacht, maar vorige week heb ik toch maar een zwangerschapstest gehaald. Nadat ik de test had gedaan, geloofde ik het eerst niet. Uiteindelijk heb ik een tweede test gedaan en die zij hetzelfde: zwanger. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Later heb ik het aan mijn vriend en moeder verteld, maar zij reageerden allebei heel afwijzend.”

“Ik voelde me hopeloos, kon me nergens op concentreren en wist niet wat ik moest doen. Het enige waar ik aankon denken, was dat er opeens iets in mijn buik zit.
Ik moest met iemand praten, uiteindelijk kwam ik in contact met Siriz. Eerst heb ik met hen gechat, want ik wilde anoniem blijven. Bij Siriz reageerden de mensen heel goed. Ik voelde dat ze er echt voor me waren en niet meteen hun mening klaar hadden staan. Ze stelden goede vragen, waar ik wat mee kon. Het heeft me echt geholpen.”

Maak jij op dit moment hetzelfde mee als Suzanne en weet je niet met wie je kan praten? Siriz kan je dan helpen. Deze organisatie is er voor iedereen die te maken krijgt met een onbedoelde zwangerschap, luistert naar je verhaal en helpt je bij het maken van een keuze.

Het lijkt ons heel fijn om op deze manier steun te krijgen bij zo’n heftige gebeurtenis, wat vinden jullie hiervan?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.