Home Tijdschrift Advertorial Libresse Design Your Own!

Libresse Design Your Own!

Ben je jouw saaie ondergoed meer dan zat? Libresse heeft een superleuke oplossing bedacht: de Multistyle-collectie waarvoor je je eigen, brazilian of hipster kunt ontwerpen én winnen! Check hier hoe!

Hoe ontwerp je jouw eigen ondergoed? Doorloop de stappen via de multistyle website en kies je eigen stof, garen en versieringen. De winnende exemplaren worden met de hand gemaakt. Hoe cool is het om je eigen ontwerp straks aan je vriendje of vriendinnen te showen!

Onze Fashionista Angels gingen ook gelijk aan de slag. Sophia en Rebeca vertellen beide wat ze zo leuk vinden aan ontwerpen en showen hun eigen ontwerp!

Angel Rebeca:
Wat is er zo leuk aan zelf ontwerpen?
Als je zelf ontwerpt gaat er een wereld voor je open: jij bent je eigen baas & jij bepaald hoe iets eruit gaat zien. Je kunt eindeloos combineren en je creativiteit de vrije loop laten gaan!

Waar haal je jouw inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit de dagelijkse dingen om mij heen. Je zult versteld staan over hoe zelfs de kleinste dingetjes een bepaalde indruk op je achter kunnen laten en jou kunnen beïnvloeden en inspireren tot een nieuw ontwerp of creatie.

Wat is jouw multistyle?
Ik zelf draag het liefst ondergoed dat er niet alleen mooi uitziet maar ook comfortabel zit. Geef mij maar basic, ik ben een en al van de zachte en ademende stofjes. Naadloos ondergoed is mijn favoriet en kant en andere kriebelende frutseltjes laat ik liever weg.

Waarom heb je juist voor dit ontwerp gekozen?
De paarse kleur staat voor vrouwelijkheid en het witte kant en de witte details geven deze hipster tegelijkertijd ook een romantische ‘touch of innocence‘.

Jouw ultieme design tip
“The sky is the limit!”  Laat je door niks weerhouden en think out of the box. Je creaties worden steeds beter doordat je je grenzen steeds weer weet te verleggen.

Angel Sophia:
Wat is er zo leuk aan zelf ontwerpen?
Het design is gemaakt naar jouw behoeften en smaak, waardoor jij je er nog lekkerder in voelt.

Waar haal je jouw inspiratie vandaan?
Ik heb geen specifieke inspiratiebron. Ik absorbeer automatisch overal inspiratie van op.

Wat is jouw multistyle?
Ik ben dol op alle lingerie met kanten details. Het liefst in het wit!

Waarom heb je juist voor dit ontwerp gekozen?
Het okergele is een leuk kleurtje voor de zomer. De champagne en goudkleurige details zijn warme tinten en passen daarom perfect bij de okergele kleur.

 Jouw ultieme design tip
Blijf het dichtst bij jezelf om zo jouw favoriete set te creëren.

Welk ontwerp vinden jullie het mooist, het paarse ontwerp van Rebeca of het okergele ontwerp van Sophia?

De meiden hebben natuurlijk ook eerst inspiratie opgedaan! Check de video hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.