Home Tijdschrift Advertorial Eat, Shop ehh.. Shop. Libresse geeft shoppingtripjes weg!

Eat, Shop ehh.. Shop. Libresse geeft shoppingtripjes weg!

Smullen van de lekkerste gebakjes plus 24/7 shoppen in een super gave stad en dat gewoon helemaal voor nop? Ehm…ja graag! Dus hoe cool zou het zijn als je één van die Pink Tickets uit een Libresse actieverpakking weet te vissen en je een trip naar New York wint (vlucht + 5 overnachtingen t.w.v. €5.000,- OMG!).

Maar geen ‘Mini Playbackshow’-taferelen bij deze winactie; er kunnen namelijk nog meer meiden winnen. Libresse heeft namelijk online ook een aantal virtuele Pink Ticket codes verstopt waarmee je een citytrip voor 2 personen kunt winnen naar ontzettend mooie Europese steden als Parijs (we love), Milaan, Barcelona of Kopenhagen! Check snel hieronder hoe je dit kunt winnen en neem samen met Fashionista’s Femke en mij alvast een letterlijk voorproefje van New York!

Go Go get your Pink Tickets
Naast offline in de actieverpakkingen vind je online de virtuele Pink Ticket codes onder andere op Libresse.nl of de Facebook-pagina van Libresse. Hoe meer codes je vindt, hoe groter je kans op die citytrip! En om je alvast een beetje te helpen hebben wij zelfs twee codes verstopt in dit artikel! Als je je registreert op www.libresse.nl/pinkticket tref je daar ook hints aan waar de andere virtuele Pink Ticket codes verstopt zijn.

cro nuts pink ticket

Bake off Battle
Om alvast in de mood te komen van New York bedachten wij om een Bake off Battle te houden en de populaire lekkernij uit New York te maken: de cronut. Leuk!!! Maar what the F is dat? Nou de cronut is dus een kruising tussen twee populaire lekkernijen een huge hit in Amerika. Het is een combi tussen de klassieke Franse croissant en de Amerikaanse donut, afgetopt met een mierzoete laag glazuur. Jummm…. Wij gingen de uitdaging aan en streden in een battle om de lekkerste home made cronut. Hihi kijk snel onze Bake off Battle! Don’t try this at home, of je moet heel erg van opruimen houden. Ow psst….hier alvast de eerste code: DIwQEepAdp

Ging de video een beetje te snel? Wij hebben het recept hieronder op een rijtje gezet, zodat je hem rustig kunt nalezen!

Ingrediënten (voor ongeveer 4 cronuts):
2 blikken Danerolles Super (kant-en klaar) Croissantdeeg
Zonnebloemolie
250 gram slagroom
Kristalsuiker
Roze glazuur
Sprinkles (wij tippen: discodip en suikerhartjes!)

How-to:
1. Open het blik met het kant- en klare croissantdeeg en vouw dit een paar keer dubbel
2. Gebruik vormpjes (of zoals wij: kopjes) om een aantal rondjes uit het deeg te snijden
3. Gebruik een kleiner vormpje om een rondje uit het midden te snijden
4. Verwarm ondertussen de zonnebloemolie op middelhoog(!) vuur in een pannetje. Is het vuur te hoog dan bakt de cronut te snel aan, waardoor de binnenkant geen tijd heeft om gaar te worden (right, Graciéla?).
5. Gebruik een spatel om de cronuts in de pan te doen en draai deze om de minuut om. Zijn ze goudbruin? Dan kun je ze eruit halen.
6. Als de cronuts aan het afkoelen zijn, kun je het slagroom kloppen in een kom. Voeg hier af en toe een eetlepel suiker aan toe, totdat de slagroom die romige structuur krijgt. Vind je dit (net als Femke ;-) teveel werk? Je kunt natuurlijk ook kant-en klare slagroom gebruiken en dit in het midden van de cronut spuiten.
7. Bereid nu het roze glazuur volgens de verpakking en versier hiermee je smakelijke creatie.
8. Als finishing touch breng je natuurlijk nog een aantal sprinkles aan.

Smakelijk eten! En Good luck met het verzamelen van de Pink Tickets en online codes girls!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.