Home Tijdschrift Advertorial Wait, What? Libresse geeft shoptripjes in Europa weg!

Wait, What? Libresse geeft shoptripjes in Europa weg!

Natuurlijk, New York is the place to be om al je geld over de balk te smijten en het zou héél gaaf zijn als je een van die Pink Tickets uit een Libresse actieverpakking weet te plukken! Maar toch ga ik zelf ook al te graag los in onze eigen Europese steden. En you know what? Libresse heeft online ook een aantal virtuele Pink Ticket codes verstopt waarmee je een city trip voor 2 personen kunt winnen naar bijvoorbeeld Milaan, Parijs, Kopenhagen of Barcelona! Hoe je dit wint en waar ik heen zou gaan als ik die trip zou winnen?

Hoe win je die city trip?
De virtuele Pink Ticket codes vind je onder andere op  Libresse.nl of de Facebook-pagina van Libresse. Hoe meer codes je vindt, hoe meer kans je maakt!

Om je alvast op weg te helpen heb ik ook een code verstopt in dit artikel! Als je je registreert op www.libresse.nl/pinkticket tref  je daar ook hints aan waar de andere virtuele Pink Ticket codes verstopt zijn.

Waar zou ik zéker even binnen hoppen?
Natuurlijk heb ik net als Fashionista’s Angel Jenny al over New York deed een – budgetproof – lijstje met shopadresjes voor jullie samengesteld. Per stad hieronder een aantal musts…

PARIJS
Als ik naar het buitenland ga, wil ik het liefst terugkomen met items die je in Nederland niet kunt krijgen. Daarom zoek ik altijd zorgvuldig kleine boetiekjes of vintage winkeltjes op en laat Parijs daar nou eens vol mee zitten! Voor een budget-vintage walhalla kun je bij Coiffeur Vintage (32, Rue de Rosiers, Le Marais) en Free ‘P’ Star (8, Rue Ste-Croix-de-la-Bretonnerie) terecht. Beide met prijzen vanaf 10 euro. En het is weliswaar geen boetiekje, maar Parijs heeft ook een Topshop gevestigd in Galeries LaFayette (40, Bd Haussmann). En Topshop = heilig, dus daar moet je zeker ook even langs.parijs

MILAAN
Ik ben gek op marktjes en zeker in Italië. Met een goede modespeurneus vind je er vaak unieke (tweedehands) sieraden of tassen voor een prikkie. In Milaan zijn de Mercatone dell’Antiquariato (klik op de link voor de openingsdata) en de vlooienmarkt op Viale d’Annunzio (elke zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur) zeker een speursessie waard.
milaan
Mercatone dell’Antiquariato

BARCELONA
The ZARA city! Omdat Zara oorspronkelijk uit Spanje komt, zijn alle items zo’n 20 euro goedkoper. Inslaan dus! Verder kun je voor echt hele toffe budgetshopping terecht bij de Spaanse ketens Lefties en Stradivarius. Succes verzekert. Psst. hier alvast een code: DINCZd4rRJ
barcelona
Stradivarius

KOPENHAGEN
In Kopenhagen ben ik zelf nog nooit geweest, maar als ik mijn beste vriendin moet geloven boek ik het liefst morgen nog een vlucht richting Denemarken. In Kopenhagen vind je namelijk eens per maand de Loppemarked (de site even Google translaten ;)), een gigantische vintage markt. Say what? Daar moet ik heen. Verder tipte ze mij het winkeltje Rude, dat echt niet op je shoppingroute mag ontbreken. Je vindt er originele tassen, kleding, shawls en toffe sneakers!
kopenhagen
Loppemarked

Zo, als je nu geen zin hebt om te gaan shoppen? Succes met het verzamelen van de virtuele Pink Ticket codes!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.