Home Tijdschrift Advertorial Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk!

Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk!

Altijd al een prinses willen zijn? Gedroomd dat je de mooiste jurk aanhad en op date ging met de knapste jongens? Dat kan! Nou, niet op date met de knapste jongen dan, maar in jouw eigen ontworpen droomjurk lopen! Lees snel verder!

Altijd al je eigen droomjurk willen ontwerpen? Dat kan! Ter gelegenheid van de nieuwe bioscoopfilm Cinderella organiseert Disney een competitie, waarin meiden hun eigen droomjurk kunnen ontwerpen! De mooiste jurk wordt gekozen door Disney en Olcay Gulsen van Supertrash. Dit ontwerp wordt vervolgens omgetoverd in jouw échte droomjurk!

Cinderella is vanaf 18 maart in de bioscoop te zien. (Nederlands gesproken en originele versie.)

Wat moet je doen?
Ontwerp een baljurk! Dat kan door middel van het maken van een tekening, door het maken van een kunstwerk, een schilderij.. Be creative! Alles mag, als het maar een jurk is! Is jouw ontwerp perfect en weet je zeker dat je hiermee gaat winnen? Upload hem dan naar de online galerij en win!

Wat kun je winnen?
Je eigen ontworpen Cinderella baljurk! Ontworpen door jou, gemaakt door Supertrash! Niet gewonnen? Geen zorgen, de 5 runner-ups krijgen een Cinderella prijzen pakket!

Goodluck!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.