Home Tijdschrift Advertorial Libresse Shopping Secrets

Libresse Shopping Secrets

Shopping Secrets zijn winkels die heel leuk zijn, maar misschien niet iedereen kent. Voor Fashionista en Libresse ben ik op pad gegaan om mijn secrets met jullie te delen. Kijk snel naar de video en zie wat ik allemaal heb geshopt!

Mijn favoriete winkels zouden mijn Shopping Secrets niet zijn als er niet goed geshopt kan worden. Bij ShopInBox kocht ik mijn nieuwe favoriete lippenbalsem en bij Pensy 3 nieuwe leuke kledingitems.

1
“Wat is dat nou weer voor gek ding?” was het eerste wat mijn moeder aan me vroeg toen ze het rode ei zag. Al heel lang wilde ik een EOS lippenbalsem. Niet alleen ziet hij er super cute uit, hij ruikt ook nog eens goddelijk én hydrateerd mijn lippen echt heel goed. Hij was  €5,75 bij ShopInBox.

5
Dit jasje was het eerste wat ik zag toen ik de winkel in liep. Meestal zijn leren jasjes zwart en eindelijk vond ik een witte. Perfect voor de lente! €25,- bij Pensy.

2
Ik scoorde dit topje voor maar €5,- bij Pensy. Ik vind hem zo leuk en vrolijk! Je kunt nooit te veel topjes hebben.

4
Het laatste wat ik heb gekocht tijdens mijn Shopping Secrets dag is dit shirtje. De stof voelt heel fijn aan en ik vind het patroontje echt pretty. Ik ben gek op de combinatie van zwart en wit. Ook dit shirtje was maar €5,-.

Ken jij ook een winkel waar je super leuk kan shoppen maar die niet zo bekend is bij het grote publiek? Pin jouw shopping secrets dan via www.libresseshoppingsecrets.nl en maak kans op een fashioncheque t.w.v. €200,-. Happy pinning!

Naamloos

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.