Home Advertorial TU/e Maak je dromen waar

Maak je dromen waar

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) gelooft in mensen met dromen, want daar begint elke innovatie mee. Stel jouw ideale studie samen in het Bachelor College van de TU/e en maak jouw droom waar.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de Open dagen op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2013. Meld je aan op tue.nl/opendagen.

Wist je dat…
…de TU/e nieuwe studies (majors) heeft geïntroduceerd zoals
– Psychology & Technology: Je leert wat technologie met mensen doet en hoe je met behulp van psychologische kennis technologie optimaal kunt laten werken voor mensen.
– Medische Wetenschappen en Technologie: Als biomedisch wetenschapper ontrafel je biologische processen in de organen, weefsels, cellen en moleculen van het menselijk lichaam. Deze kennis combineer je met een basis in de technologie. Zo kun je innovatieve methoden vinden voor medische problemen.
– Sustainable Innovation: Wil jij duurzame innovaties bestuderen vanuit technisch, economisch en sociaal perspectief? Deze studie richt zich op het invoeren van nieuwe duurzame technologieën in de maatschappij
– Automotive: Schonere en zuinigere auto’s ontwikkelen en het terugdringen van files is maatschappelijk gezien bittere noodzaak. Wil jij inzicht krijgen in nieuwe technologie en bijdragen aan innovaties op dit gebied? De major Automotive leert je de auto als totaalsysteem te doorgronden door vanuit meerdere disciplines te denken.

Kijk voor meer informatie over deze en de overige majors van de TU/e op tue.nl/bachelorcollege.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.