Column

Hoi!

Ik ben Liz! Misschien ken je mij al! Ik ben 21 jaar en ik woon en studeer in Amsterdam. Ik liep stage bij Libresse en mocht hier blijven werken. Superleuk! Vanaf nu zal ik in Fashionista en op FashionistaMagazine.nl regelmatig een leuke column plaatsen!

Vorige week belde een vriendin op, ze zat met een probleem(pje) en ze durfde dit niet te bespreken met andere vriendinnen erbij. Het ging over de eerste en laatste dagen van haar ongesteldheid en de periode ertussen. Tja, dan is het toch wel handig dat ik bij Libresse werk.

Ze vertelde me, enigszins beschaamd, dat ze wat last heeft van afscheiding. En dat ze het zo zonde vindt, dat haar ondergoed vies wordt.  Ik raadde haar aan om de Libresse inlegkruisjes te proberen. Bijvoorbeeld Libresse micro: het allerkleinste inlegkruisje ter wereld! Of So Slim: deze is zo dun, die voel je echt niet zitten. Het maakt niet uit welk type ondergoed je gebruikt, want de inlegkruisjes hebben altijd een passende vorm! Je kunt de inlegkruisjes ook gebruiken aan het begin of eind van je menstruatie.

Heb jij ook een vraag? Ik heb een profiel op goSupermodel.nl en ik beantwoord daar vragen. Je weet me dus te vinden!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.