Versier je grote liefde


Net als de deelnemers aan het programma ‘Love in the Wild’ op zoek naar je Grote Liefde? Volg deze stappen die Fashionista en Libresse hebben opgesteld en hij valt al een baksteen voor je.

Flirt top 10
1. Flirt met hem, ook al heb je het gevoel dat je elk moment kunt flauwvallen. Mannen vinden het cool als een meisje initiatief neemt.

2. Raak hem tijdens het kletsen subtiel aan. Hallo, gespierde bovenarm…

3. Werp je niet meteen als vrouw in nood voor zijn voeten, maar speel hard to get. Als hij geen moeite voor je hoeft te doen, zit er voor hem geen enkele uitdaging in.

4. Het is écht waar: liefde gaat door de maag. Duik de keuken in en verras hem met jouw signature dish.

5. Kun je het goed vinden met zijn vrienden? No worries, jij zit geramd!

6. Easy on the tweets en likes op Facebook. Je wilt niet overkomen als een stalker.

7. Onzekerheden deel je met vriendinnen – bij hem straal je zelfvertrouwen uit. Trakteer hem op je mooiste lach.

8. Hij houdt van vrouwen die niet moeilijk doen. Wens hem veel plezier als hij gaat stappen met zijn vrienden. En duik zelf ook lekker de kroeg in.

9. Blowkarten, snowboarden, in bomen klimmen: met een avontuurlijke date scoor je punten. Bonus: hij voelt zich jouw grote beschermer als hij je moet helpen.

10. Je maakt hem blij met kleine dingen. Laat een lief briefje voor hem achter of geef ‘m een van jouw ‘Love in the Wild’-armbandjes.


Gratis armbandjes
Bij aankoop van 3 pakken Libresse maandverband of -inlegkruisjes bij Etos ontvang je 2 ‘Love in the Wild’ armbandjes. In totaal zijn er 4 verschillende bedelarmbanden. De actie loopt van 11 t/m 25 november 2012.

Love in the Wild
In ‘Love in the Wild’ gaat een groep singles met elkaar het avontuur van hun leven beleven. Op een exotische locatie hebben zij grensverleggende dates en iedere date geeft ze de kans om elkaar echt beter te leren kennen. Hoe beter de mannen en vrouwen samenwerken, hoe langer ze bij elkaar kunnen blijven. Of niet…

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.