Home Video Fashionista Exclusief BELGIAN TUBE DAYS met Nora Gharib, Gio, Achterklap, Morgane Eyletten en veel...

BELGIAN TUBE DAYS met Nora Gharib, Gio, Achterklap, Morgane Eyletten en veel meer

De beste Belgische en Nederlandse YouTubers op één plek!

Wie zijn favoriete YouTuber wilde ontmoeten, moest dit weekend op de Belgian Tube Days zijn. De vijftien beste YouTubers van België en Nederland verzamelden zich zaterdag in de Waagnatie in Antwerpen. Ze gingen op de foto met hun fans en deelden aan iedereen een handtekening uit. Ook Nora Gharib en Adil El Arbi van de film ‘Patser’ waren aanwezig om de trailer van hun nieuwe film te lanceren.

YouTubers en Instagrammers zijn dé hit van het moment. Jong en oud beginnen met video’s en hun leven staat in het teken van subscribers en thumbs up. Natuurlijk heeft elke YouTuber in spe ook een voorbeeld naar wie hij of zij opkijkt. Daarom was dit weekend hét event voor de Belgische en Nederlandse fans.

Beste tips

Op de Belgian Tube Days kon je Nora Gharib, Gio, Achterklap, Totally Two, Kurkdroog, Morgane Eyletten en nog negen anderen ontmoeten. Fashionista was erbij! We vroegen naar hun beste tips en hadden een patserig gesprekje met Adil El Arbi en zijn hoofdrolspeelster Nora Gharib.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kijk zeker ook eens mee rond op de Belgian Tube Days.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.