Home Video Fashionista Exclusief Wij spraken met 2 ‘Teen Wolf’-cuties op WereWolfCon!

Wij spraken met 2 ‘Teen Wolf’-cuties op WereWolfCon!

En ze hebben een heel lieve boodschap voor hun Belgische fans!

Vorige week vertelden we jullie dat zeven ‘Teen Wolf‘-acteurs naar Brussel kwamen en dat wij twee van hen mochten interviewen. Zaterdag was het eindelijk zover; we spraken met Froy ‘Nolan’ Gutierrez en Charlie ‘Ethan’ Carver op de derde editie van WereWolfCon!

Zaterdag hebben wij ‘Teen Wolf’-sterren Froy Gutierrez en Charlie Carver op de derde editie van WereWolfCon ontmoet én gesproken. Onze eerste indruk? Het duo is nóg cuter en knapper in het echt. Wij waren dan ook volledig starstruck. Het was een mooie afsluiter van onze favoriete serie, en voor jullie geldt dat vast ook!

Lieve boodschap

Tijdens het interview deelden de twee acteurs onder andere wat ze vinden van België. Ze hadden het ook over hun tijd bij ‘Teen Wolf’. Een van de vijf andere gasten zong zelfs samen met zijn papa een liedje! Aan het einde van de video hebben Froy en Charlie ook een heel lieve boodschap voor hun Belgische fans. Bekijk de beelden zelf en kom alles te weten over onze babbel!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.