Home Video FashionistaVlog FashionistaVlog: MY SISTERS DO MY MAKEUP CHALLENGE met Fauve en Jade

FashionistaVlog: MY SISTERS DO MY MAKEUP CHALLENGE met Fauve en Jade

En ze krijgt er al snel een beetje spijt van...

Makeup challenge

Fashionistavlogster Lynn heeft vandaag een héél leuke video voor jullie. Ze liet namelijk haar make-up doen door haar twee jongere zusjes Fauve (12) en Jade (9). En het resultaat daarvan? Supergrappig natuurlijk!

Als kind creëerden we de mooiste looks met ons make-uppaletje van Barbie, maar tegenwoordig zijn meisjes al op een veel jongere leeftijd met échte make-up bezig. En als je een oudere zus hebt zoals beautyaddict Lynn, is je toegang tot een make-up oneindig.

Linkerwenkbrauw on fleek

Onze vlogster kwam op het geniale idee om de make-upchallenge te doen met haar twee jongere zusjes Fauve en Jade. De meisjes mochten elk een kant van haar gezicht opmaken. Het resultaat is natuurlijk enorm lachwekkend, maar ook indrukwekkend. Dankzij Fauve is Lynns linkerwenkbrauw on fleek en Jade creëerde een bijna perfecte eyeliner. Aan de rest van de look is er wel nog wat werk. Nog even oefenen dus, girls!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.