Home Video FashionistaVlog TOP OF FLOP: Makeup by Stan creëert een volledige look met Actionmake-up

TOP OF FLOP: Makeup by Stan creëert een volledige look met Actionmake-up

Benieuwd naar het verdict?

actionmake-up

Omdat de reacties over make-up van Action soms wat verdeeld zijn, besloot Stan zelf de proef op de som te nemen en een volledige look te creëren met enkel en alleen, met uitzondering van de spons, producten van Max & More. Benieuwd naar het verdict?

Terwijl de beautykast van Makeup by Stan er een is om u te zeggen – denk producten zoals een oogschaduwpalet van James Charles en foundation van Urban Decay – is hij zeker en vast ook altijd enthousiast als het aankomt op budgetproof make-up.

Maar kan beautyspecialist Stan ook een killer look creëren met enkel en alleen producten van Max & More? Hij trok naar zijn lokale Action en verzamelde alles wat hij nodig heeft voor een volledige make-uplook. Hij kwam buiten met in totaal 11 producten en dat voor slechts € 14,28! In onderstaande tutorial zie je het resultaat en wat Stan er uiteindelijk zelf van vindt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ga jij dit uitproberen? Laat het ons weten in de comments! Meer van Makeup by Stan zien? Klik hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.